Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ - ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΥ, ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων, κατάργηση του εκκλησιασμού, κατάργηση της προσευχής στα σχολεία και του αγιασμού.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
26 Μαίου 2016


Στην Αθέατη γνώση είχαμε ενημερωσει τους αναγνώστες μας από τον Φεβρουάριο του 2015 στο άρθρο μας  "ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ" . Ορισμένα από αυτά αποφασίστηκαν ήδη και θα ψηφιστούν σύντομα από την βουλή.

Αρχίζοντας από το νηπιαγωγείο και καταλήγοντας εως και την τελευταία τάξη του δημοτικού σχολείου, καταργούνται οι μαθητικές παρελάσεις, ο εκκλησιασμός και η προσευχή. Τετελεσμένες προτάσεις οι οποίες θα παρουσιαστούν στην συνάντηση των Επιτροπών του Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, στο υπουργείο Παιδείας, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας.

Από τότε που τα ανθελληνικά βρωμόσκυλα -  οι ψηφοφόροι του Σύριζα, αποφάσισαν να επικυρώσουν με την ψήφο τους την καταδίκη της Ελλάδας, την έχουν μετατρέψει σε ενα κράτος το οποίο κυριαρχείται από τον αντίχριστο.

Τα σχολεία θα εκδημοκρατιστούν από την φασιστικη επιβολή της Ορθόδοξης Πίστης. Η επόμενη γενιά θα λαμβάνει εκπαίδευση σύμφωνα με τα πρότυπα του Σαμαέλ και δεν θα θυμίζει τίποτα πλέον αυτά τα χρόνια που ζήσαμε ως παιδιά στα σχολεία.

Επίσης αναμένεται σύντομα να ανακοινώσουν αυτό που δημοσιεύσαμε στην Αθέατη γνώση τον Μάρτιο του 2016 Η ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ - δηλαδή την οριστική απόφαση η οποία θα παρθεί και από τις δυο πλευρές (εκκλησία και κράτος) σχετικά με το νέο βιβλίο της θρησκειολογίας.

Αυτή η χοντροκουρ@δα που φέρει τον τίτλο του Υπουργού Παιδείας, με το ανθελληνικο και αντιχριστιανικό μίσος που τον διακρίνει, εκτελεί κατα γράμμα τα σχέδια (του Αντιχρίστου - που ζεί ανάμεσά μας) όπου τον επέβαλλαν να υλοποιήσει στην χώρα μας τα τσιράκια του.

Για όσους μετάνιωσαν που ψήφισαν 3 φορές διαδοχικά μια άθεη και αντίχριστη κυβέρνηση και υπέπεσαν στο αμάρτημα της αποστασίας, αυτό πλέον δεν μπορεί να αλλάξει. 

Οτι γράφει δεν ξεγράφει. Ακόμη κι αν έρθει μια άλλη κυβέρνηση, το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι να καθυστερήσει όσο μπορεί τα γεγονότα τα οποία ήδη έχουν δρομολογηθεί.

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger