Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ: ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΙ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

Πλέον, κάθε ημέρα, ώρα και λεπτό που περνάει με την κυβέρνηση Σύριζα ... η νεοταξικές αριστερές πρακτικές που αφήνουν πίσω τους αυτοί οι άχρηστοι, άθεοι και εντολοδόχοι υπηρέτες του σατανά, αρκούν για να ισοπεδώσουν όποια αξία μας έχει απομείνει ως ελληνορθόδοξο έθνος.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Ιουνίου 2016



Επόμενος στόχος των λαμογιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, είναι να αναγνωρίσουν νομικά και τον κάθε ψυχανώμαλο που επιθυμεί να αυτοαποκαλείται ομοφυλόφιλος, τραβεστί, ερμαφρόδιτος, λεσβία, η δεν ξέρω γω ποιόν άλλο ορισμό έχει δώσει η Νέα Τάξη για τον κάθε αρρωστημένο νού ο οποίος ζεί ανάμεσά μας και θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ως λογική με την φύση την παραφροσύνη του.

Συμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, η αναγνώριση της ταυτότητας φύλου αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση και έχει ήδη δρομολογηθεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και την επιτροπή που συνέταξε το επαίσχυντο σύμφωνο συμβίωσης.

Σε λίγους μήνες ο σχετικός νόμος θα προωθηθεί προς ψήφιση. Στίς νέες ταυτότητες με το μικροτσίπ θα αναγράφεται και η ψυχασθένεια του κάθε ανώμαλου που θα επιλέγει να αυτοαποκαλείται ενα από τα φύλα που θα συμπεριλαμβάνονται στην νεοταξική λίστα.

Αυτό σημαίνει αυτόματα. ότι αυτά τα αποβράσματα, θα μας υποχρεώσουν να τα αποδεχτούμε με το έτσι θέλω. Το θέμα δεν είναι όμως τόσο απλό και η ουσία πίσω από όλο αυτό το πράγμα είναι ότι, αμέσως μετά την νομική αναγνώριση τους, τα σχολεία μας θα είναι υποχρεωμένα να διδάσκουν στους μαθητές ότι ο ορισμός του ανδρικού και γυναικείου φύλου που γνωρίζαμε ως τα μόνα γένη που όρισε ο μεγαλοδύναμος ήταν λάθος.

Ως γνωστόν, όλοι αυτοί οι άρρωστοι άνθρωποι ψηφίζουν αριστερά κόμματα (τύπου Σύριζα) και είναι άθεοι η υποστηρικτές του Σατανά στο μεγαλύτερο ποσοστό τους.

Και αυτό, επειδή γνωρίζουν ότι ο Χριστός, σύμφωνα με τον Απόστολο Παύλο στην επιστολή του πρός τους Κορινθίους αναφέρει ρητά ότι: οι άδικοι τη βασιλεία του Θεού δε θα την κληρονομήσουν. Μην πλανάστε. ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ομοφυλόφιλοι ούτε αρσενοκοίτες ομοφυλόφιλοι.

Ολοι αυτοί έχουν βρεί καταφύγιο στην αγκαλιά του Σαμαέλ, ο οποίος σαφώς και τους δέχεται αφού εξασφαλίζει γι΄αυτούς μια θέση στην κόλαση.

Ομοφυλόφιλοι και τρανσέξουαλ συνδέονται με τον Νεφελίμ Βάαλ εκ του γένους Βαλάχ, καθώς όλη αυτή η ατζέντα είναι μια συλλογική προσπάθεια από την Λευκή Αδελφότητα για να καταστρέψουν την πατροπαράδοτη και φυσιολογική οικογένεια.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger