Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΛΑΘΡΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ: ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΠΟ@ΣΤΡΑΚΙΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑ ΣΕΞ

Η συγκυβέρνηση της συμφοράς, αδειάζει το ελληνικό και το λιμάνι του Πειραιά από τα λαθρολαμόγια και τα στέλνει στην Αθήνα για να κάνουν πιάτσα στην οδό Φυλής.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
9 Ιουνίου 2016



Μετά απο τις ηλιθιότητες του Γιάννη Μουζάλα για την παρουσία των μεταναστών και των προσφύγων ότι θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα - αλλά και του Δημήτρη Μάρδα, ότι η κυβέρνηση μελετά σχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα εξεταστεί το οικονομικό προφίλ των προσφύγων και μεταναστών λέγοντας χαρακτηριστικά πως υπάρχουν κάποιοι εξ’ αυτών που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στη χώρα, φτάσαμε σήμερα να μιλάμε για την μετεγκατάσταση δεκάδων ομοφυλόφιλων λαθρομεταναστών στην Αθήνα να κάνουν πιάτσα για 2 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της independent, Δεκάδες λαθραίοι άνδρες κάνουν σεξ για μόλις δύο ευρώ, προκειμένου να επιβιώσουν. Το σέξ γίνεται στους δρόμους της Αθήνας και σε δημόσια πάρκα.

Μόλις ανέλαβε ο Σύριζα στην κυβέρνηση άνοιξε επίσημα τα ελληνικά σύνορα και έδωσε άδεια παραμονής σε όλους τους λαθραίους. Οι Τούρκοι δουλέμποροι, με αφορμή τις πολιτικές Τσίπρα άρχισαν να στέλνουν καραβιές από κάθε καρυδιάς καρύδι μετανάστες στην χώρα μας εκτελώντας τις διαταγές των αφεντικών του.

Οι λαθραίοι (όπως και τα χαιβάνια οι Συριζαίοι) πίστεψαν στην ψεύτικη ελπίδα του Τσίπρα ότι τα σύνορα θα ήταν ανοιχτά. Τα σύνορα με τον τρόπο που τα άνοιξε ο Τσιπρας δεν πρόκειται να τα άνοιγε καμία σοβαρή χώρα για να υποδεχτεί εγκληματίες, ανώμαλους και λαμόγια.

Οι λαθραίοι παρέμειναν στην χώρα μας επ αόριστον, και κάποιοι από αυτούς, πισωγλέντηδες, εξασκούν την πορνεία στους δρόμους της Αθήνας ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Το μόνο που απέμεινε από αυτή την κυβέρνηση είναι να δημιουργήσει κέντρα κράτησης τα οποία θα δέχονται ομοφυλόφιλους λαθραίους.

Οπως είχαμε αναφέρει και στην Αθέατη γνώση, πολλοί αιτούντες οι οποίοι έρχονται αλλά και βρίσκονται στην ελλάδα και προέρχονται από χώρες όπου η διαστροφή τους θεωρείται έγκλημα, θα διαχωρίζονται από τους υπόλοιπους λαθροπιθήκους και θα εγκαθίστανται σε ειδικές γ@μιστρώνες για να απολαμβάνουν με μεγαλύτερη απόλαυση την ασυλία που τους προσφέρει η τρισάθλια ελληνική συγκυβέρνηση.


Η Νεα Τάξη Πραγμάτων απαιτεί από κάθε Ευρωπαική χώρα όπως η Ελλάδα - με πρώτη φυσικά την Γερμανία να έχει εν λειτουργεία κέντρα κράτησης σε πολλές πόλεις της για αυτά τα άτομα.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger