Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ

Με αφορμή την προ ενός μήνα ετήσια συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ - που μάλιστα όπως έγινε γνωστό συμμετείχε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Αθέατη γνώση μεταφέρει γραπτώς μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής πώλησης βιβλίων το λόγο του Δημοσθένη Λιακόπουλου σχετικά με την λέσχη μπίλντερμπέργκ.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Ιουλίου 2016



Ξεκινώντας όμως θα ήθελα να διαβάσουμε πρώτα ενα απόσπασμα από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον Ενικό" όπου ένας πολίτης ρωτάει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την λέσχη Μπίλντερμπέργκ και ότι εκεί αποφασίζονται και καθορίζονται οι πολιτικές που πρέπει να ασκηθούν, και οι πολιτικοί απλά εκτελούν τις εντολές τους.

Ο Μητσοτάκης, απάντησε ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια συνάντηση πολιτικών, επιφανών δημοσιογράφων που συζητούν και δεν αποφασίζουν απολύτως τίποτα για σημαντικά ζητήματα.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος όπως προανέφερα, είπε ότι για να παραμυθιάσουν τον κόσμο, άρχισαν να λένε για παράδειγμα ότι υπάρχει μια Λέσχη Μπίλντερμπέργκ (που όντως υπάρχει) όπου εκεί κάποιοι μαζεύονται και παίρνουν αποφάσεις για το τι θα κάνουν με τον κόσμο.

Ο Μητσοτάκης δηλαδή, ο οποίος ακόμη δεν έγινε πρωθυπουργός η έπεται να γίνει μετά τον Τσίπρα, πήγε εκεί για να πάρει αποφάσεις για όλο τον κόσμο;

Στην λέσχη Μπίλντερμπέργκ δεν παίρνουν αποφάσεις αλλά συνεντεύξεις. Εκεί πηγαίνουν πολιτικοί, επιστήμονες, άνθρωποι του πνεύματος, μεγαλοδημοσιογράφοι και γενικά πρόσωπα από όλους τους κοινωνικούς τομείς και των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων.

Τούς παίρνουν συνεντεύξεις <<εκείνοι>> που δουλεύουν <<γι αυτούς που κάνουν το κουμάντο>> και αν κρίνουν κάποιον <<κατάλληλο>>, τον βγάζουν στο προσκήνιο. 

Αν τον κρίνουν ακατάλληλο τον αφήνουν στην άκρη και βγάζουν άλλον.

Ουσιαστικά στην λέσχη μπίλντερμπέργκ δίνουν <<εξετάσεις>> και συνεντεύξεις και στην πραγματικότητα δεν παίρνουν αποφάσεις. 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger