Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

ΝΕΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΞΕΡΑΣΜΑ ΦΙΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Σε νέο ανθελληνικό και αντίχριστο παραλήρημα, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης ξερνάει αδιαλείπτως τον νεοταξικό του εμετό μέσα στη Βουλή.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
12 Ιουλίου 2016



Αν και γνωρίζουμε περί τίνος ανθρώπου πρόκειται -  ποιά είναι τα σχέδια του και ποιόν ακριβώς υπηρετεί, εμείς στην Αθέατη γνώση οφείλουμε να κάνουμε μια μικρή ανάλυση σχετικά με αυτά που ειπώθηκαν από το στόμα του στην Βούλή.

Οι δηλώσεις του Νίκου Φίλη (Ν.Φ) επισημαίνονται με έντονο μαύρο χρώμα και μετέπειτα ακολουθούν οι σχολιασμοί από την Αθέατη γνώση (Α.Γ.) .

Ν.Φ. Υπάρχουν παιδιά, τα οποία πηγαίνουν με το ζόρι το πρωί στην προσευχή ή χωρίς να έχουν συνείδηση ιερότητας για τη στιγμή της προσευχής. 

Α.Γ. Τα παιδιά αναγκάζονται να πηγαίνουν στο σχολείο αφού η Εκπαίδευση στην Ελλάδα είναι υποχρεωτική για όλα τα παιδιά μεταξύ των ηλικιών 6-15. Έτσι και ρωτούσαμε τα παιδιά μας αν θέλουν να πάνε σχολείο, η απάντηση τους θα ήταν αρνητική. Όμως με την λογική του Νίκου Φίλη, η προσευχή είναι αυτή που τον ενοχλεί να υπάρχει ως υποχρεωτική, επειδή μια μηδαμινή μειοψηφία μπορεί να μην νιώθει η να μην πιστεύει την στιγμή που προσεύχεται. Η θέση που κατέχει η αφεντομουτσουνάρα του και ο ανθελληνισμός που τον διακρίνει ως άθεο αριστεριστή -  τον κάνει να προωθεί με μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδια του σατανά τα οποία εκτελεί.

Ν.Φ. Δεν θέλουμε να είναι κατηχητικό το σχολείο. Το κατηχητικό σημαίνει ότι πηγαίνει μέσα ο δάσκαλος, ο θεολόγος, για να κάνει κάποιον χριστιανό. Θέλουμε ένα σχολείο που να είναι ουδετερόθρησκο, Σε συνθήκες ύπαρξης πολλών παιδιών από άλλες χώρες στη χώρα μας. Σχολείο σημαίνει, να μαθαίνουν και την θρησκεία που πιστεύει ο διπλανός τους και έτσι να τιμούν το σύνολο της λειτουργίας της κοινωνικής και της πολιτιστικής.

Α.Γ.  Τα σχολεία θα εκδημοκρατιστούν από την <<φασιστική επιβολή>> της Ορθόδοξης Πίστης. Η επόμενη γενιά θα λαμβάνει εκπαίδευση σύμφωνα με τα πρότυπα του Σαμαέλ και δεν θα θυμίζει τίποτα πλέον αυτά τα χρόνια που ζήσαμε ως παιδιά στα σχολεία. Για όσους δεν έχουν πιάσει το νόημα ... σύμφωνα με τα λεγόμενα του Υπουργού, "οι συνθήκες ύπαρξης πολλών παιδιών από άλλες χώρες στη χώρα μας" (λόγια τα οποία αναμασούν τα τσιράκια του αντιχρίστου), είναι ένας από τους λόγους που θα αλλάξει το μάθημα των θρησκευτικών σε θρησκειολογία. Ωστόσο, όμως, η πραγματικότητα είναι ότι η παγκόσμια θρησκεία θα είναι αυτή που θα δώσει την << πνευματική>> τροφή στον πεινασμένο παγκόσμιο λαό, την νέα ηθική και τον νέο τρόπο σκέψης. Η Μητρική εταιρεία, την οποία αποκάλυψε πρίν χρόνια ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, είναι αυτή που θα μαζέψει όλο το χρέος όλων των χωρών ώστε τα πάντα να της ανήκουν. Θα φροντίσει για την ύπαρξη <<καταστημάτων έκφρασης του θρησκευτικού συναισθήματος. Εκεί θα πηγαίνουν όλοι και θα εκφράζει ο καθένας ότι θέλει από μέσα του , γιατί φανερά θα πρέπει να ακολουθεί το <<ουδέτερο τυπικό της παγκόσμιας πίστης>>. Η λατρεία των αρχαίων θεών , των Νεφελίμ έχει ήδη προγραμματιστεί.

Ν.Φ. Οι παρελάσεις δεν αποτελούσαν ποτέ εξ αρχής ούτε μετά στοιχείο της εθνικής ταυτότητας του παιδιού και του Νεοέλληνα. Ήταν ένα στοιχείο φρονηματισμού, όπως λεγόταν. 

Α.Γ. Οι παρελάσεις τόνωναν και τονώνουν το Εθνικό φρόνημα των Ελλήνων και γι αυτό θα πρέπει να καταργηθούν. Σε καιρούς που η φτώχεια, η κατάθλιψη και οι αυτοκτονίες παίρνουν και δίνουν, οι παρελάσεις η Ελληνική σημαία και προπάντων η πίστη μας είναι τα μόνα που κρατούν τον Έλληνα όρθιο και του δίνουν κουράγιο και ελπίδα να παλέψει. Αυτά τα δυο πράγματα αποτυπώνονται στην ελληνική μας σημαία και γι αυτό πρέπει να εξαφανιστούν.

Ν.Φ. Δεν θα θεωρήσουμε ότι η ταυτότητα του Έλληνα και η ταυτότητα του ορθόδοξου χριστιανού είναι μια ταυτότητα. Η βάση της εθνικής μας ταυτότητας είναι η Δημοκρατία.

Α.Γ. Όπως έχει δηλώσει πρόσφατα ο Νίκος Φίλης, "Η εθνικιστική  προσέγγιση της θρησκείας  είναι αίρεση. " Είσαι <<αιρετικός>> σύμφωνα με τον Υπουργό Παιδείας αν δηλώνεις Ελληνας και ορθόδοξος μαζί. Τρέμουν όλα τα λαμόγια στο άκουσμα αυτής της λέξης και προσπαθούν να την εξαφανίσουν για να μην υπάρχει, να μην ακούγεται πουθενά και από κανέναν! Μόνο έτσι θα ησυχάσουν από τον φόβο που τους προκαλεί το άκουσμα της. Κάθε ημέρα που περνάει συνειδητοποιούμε ολοένα και περισσότερο ότι αυτό που πονάει πιό πολύ από οτιδήποτε τα λαμόγια ..... είναι το "ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ"  Οσον αφορα την ψευτο - Δημοκρατία την οποία αποκαλεί ο Νίκος Φίλης, είναι αυτή η μέθοδος διακυβέρνησης με τις δήθεν δημοκρατίες που έστησε παγκόσμια η Λευκή Αδελφότητα.

Ν.Φ. Δεν μπορεί η σεξουαλική ενημέρωση να απουσιάζει από τα σχολεία.

Α.Γ. Τι σημαίνει στην πραγματικότητα σεξουαλική ενημέρωση;  Ότι τα παιδιά και οι νέοι θα πρέπει να διδάσκονται ώστε να κατανοήσουν το ρόλο των φύλων και την οικογένεια σε όλες τις μορφές της. 
Ποιές είναι αυτές οι μορφές; Η προώθηση του βέλτιστου νεοταξικού ξεκινήματος στη ζωή, με την παρεχόμενη "αριστερή" εκπαίδευση από την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η διδασκαλία που θα σχετίζεται με το σέξ θα συμπεριλαμβάνει και τους όρους, Τράνς, ομοφυλόφιλοι, λεσβίες κτλ .. ως υπαρκτά φύλα. Εξ άλλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, η αναγνώριση της ταυτότητας φύλου αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση και έχει ήδη δρομολογηθεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και την επιτροπή που συνέταξε το επαίσχυντο σύμφωνο συμβίωσης.

atheatignosi


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger