Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ: ΣΥΓΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Ξεχάστε τον τίτλο "Θρησκευτικά"από τα σχολικά βιβλία του Δημοτικού, αφού το Υπουργείο Παιδείας σε επίσημη ανακοίνωση του δεν αναφέρει πουθενά τον συγκεκριμένο τίτλο στα νεα βιβλία για τους μαθητες του Δημοτικού - αφήνοντας να εννοηθεί ότι από του χρόνου το μάθημα των Θρησκευτικών θα αποτελεί παρελθόν και θα μεταλλαχτεί σε μάθημα Θρησκειολογίας.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
14 Νοεμβρίου 2016


Χωρίς ακόμα να έχουν ανακοινώσει το όνομα που θα το παρουσιάσουν (εξ ού και η μη αναγραφή τίτλου) τα άθλια και εμετικά υποκείμενα της Νεοταξικής συγκυβέρνησης Σύριζανέλ, προχωρούν κατά γράμμα τις εντολές των αφεντικών τους, με μεγάλη ευχαρίστηση αλλά και ικανοποίηση που πετυχαίνουν ανεκπλήρωτους στόχους πολλών ετών σχετικά με την καταστροφή της παιδείας.

Τώρα που απέσυραν τον ανθέλληνα αγριοχρίστιανο από το Υπουργείο Παιδείας, τοποθέτησαν στην θέση του έναν ανάλογων προσόντων ηλικιωμένο υποτακτικό που διψάει για εξουσία, ισάξιο με τον προκάτοχό του για να συνεχίσει στην ίδια γραμμή πλεύσης με απώτερο σκοπό την διάλυση της παιδείας.

Ο Αρχιεπίσκοπος παίζει το δικό του βρώμικο παιχνίδι, εκπροσωπώντας την πλευρά της εκκλησίας με τις δήθεν δηλώσεις του ενάντια στην κυβέρνηση, ενώ στην πραγματικότητα έχει αποδεχτεί τα πάντα.

Δεν έχουν αναστατωθεί ούτε στο ελάχιστο η κυβέρνηση των Σύριζα - Ανέλ. Η εντεταλμένη υπηρεσία που βρίσκεται το οικογενειακό φιλαράκι του Αλέξη Τσίπρα, ο Ιερώνυμος, τους έχει αφήσει να κόβουν και να ράβουν όπως αυτοί θέλουν.

Δείτε την απόφαση ΕΔΩ

atheatignosi


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger