Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΑΤΖΕΝΤΑ 2030: Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΛΕΣΒΙΕΣ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

<<Οι κυβερνήσεις πρέπει να στηρίξουν τον καίριο ρόλο των οικογενειών σε όλες τις ποικίλες μορφές τους.  Καλώ τις κυβερνήσεις, επιχειρήσεις, ιδρύματα και άλλους εταίρους να αναγνωρίσουν ότι η φροντίδα είναι ένα ουσιαστικό μέρος της οικογενειακής ζωής. >>

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Μαίου 2017



Τα παραπάνω μήνυμα, είναι ένα απόσπασμα από τα λόγια που είχε πει σε περσινό του ανακοινωθέν ο Γενικός Γραμματές του ΟΗΕ Μπάν Κι Μούν στα πλαίσια των στόχων της Ατζέντας 2030 σχετικά με την Διεθνή Ημέρα Οικογογένειας.

Η "Διεθνής Ημέρα Οικογογένειας" έχει οριστεί με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ να εορτάζεται κάθε χρόνο από το 1993 στις 15 Μαίου, ένα χρόνο ουσιαστικά μετά από την υπογραφή της Ατζέντα 21.

Από τότε έχουν γίνει αρκετά βήματα για την προώθηση της ομοφυλοφιλίας παγκοσμίως με μια ιδιαίτερη έξαρση τα τελευταία χρόνια. Στην χώρα μας το νιώσαμε για τα καλά στο πετσί μας με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που όρισε η Νέα τάξη πραγμάτων για να προωθήσει άμεσα τα σχέδια τους. Για παράδειγμα, ήμασταν από τα τελευταία κράτη στον κόσμο που δεν είχαμε νομοθετήσει ούτε καν το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η ψευτοαριστερή συγκυβέρνηση όμως, όπως ήταν προγραμματισμένο δεν σταμάτησε μόνο σε αυτό, άνοιξε επίσης τα σύνορα μας δίνοντας άδεια παραμονής σε όποιον λαθραίο ερχόταν στην χώρα μας.

Το Κυριακάτικο Σχολείο Mεταναστών είναι μια από τις πολλές Μ.Κ.Ο που προωθούνται στην Ελλάδα από τους "γνωστούς αγνώστους" και δημιουργήθηκε για την δωρεάν εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες και πρόσφυγες.



Το Κυριακάτικο Σχολείο Mεταναστών έστειλε μια ντουζίνα από δαύτους στην οργάνωση Οικογένειες Ουράνιο Τόξο στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας οικογένειας. 


Οσες λούγκρες γλύτωσαν από τις χατζάρες των ισλαμιστών του ΙΣΙΣ κατέφυγαν ως πρόσφυγες στην Τουρκία και από εκεί οι τούρκοι δουλέμποροι τους ξαπόστειλαν στην Ελλάδα - ύστερα και από την πρόσκληση Σύριζα για ελεύθερη είσοδο λαθραίων.

Ενα μέρος των λαθραίων που στέλνονται στην Ελλάδα και παρουσιάζονται ως "καημένοι μετανάστες" είναι και αυτά τα άτομα τα οποία προστατεύονται συν τοις άλλοις από την συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ.

Το Κυριακάτικο Σχολείο Mεταναστών είναι μια οργάνωση η οποία έχει αναλάβει την δωρεάν εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες και πρόσφυγες.

Ειδικότερα, η ημέρα αφορά την ευαισθητοποίηση στο ρόλο των οικογενειών στην προώθηση της προσχολικής εκπαίδευσης και των ευκαιριών δια βίου μάθησης για παιδιά και νέους.

Φωτό κάτω: Οι οικογένειες Ουρανιο τόξο στην χθεσινή συγκέντρωση για την Διεθνή Ημέρα Οικογενειών.



Στη φωτογραφία παρακάτω, βλέπουμε τους πισωγλέντηδες λαθροπιθήκους από το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών να παρευρίσκονται χθές, (παραμονή της "Παγκόσμιας Ημέρας Οικογενειών") στη γιορτή των οικογενειών "Ουράνιο Τόξο" οι οποίοι, όπως έχουμε αναφέρει από την Αθέατη γνώση είναι υπέρμαχοι του δικαιώματος να υιοθετούν παιδιά οι ανώμαλοι.



Ο ΟΗΕ σε επίσημη ανακοίνωση του σήμερα αναφέρει: 

<< Η Ημέρα έχει επίσης ως στόχο να συζητηθεί η σημασία των «γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτούνται για την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης, μεταξύ άλλων, μέσω της εκπαίδευσης για βιώσιμη ανάπτυξη και τον βιώσιμο τρόπο ζωής, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ισότητα των φύλων, την προώθηση της ειρήνης και την καταπολέμηση της βίας, την ιθαγένεια και την εκτίμηση της πολιτιστικής ποικιλομορφίας και της συμβολής του πολιτισμού στην αειφόρο ανάπτυξη. >>

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger