Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΦΑΝΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΤΥΦΩΝΕΣ

Σε αυτό το άρθρο, θα πρέπει κατ αρχάς να καταλάβει ο κάθε αναγνώστης, ώστε να μην τρέφονται αυταπάτες, ότι δεν είναι οι ψηφοφόροι αυτοί που καθορίζουν το αποτέλεσμα στις κάλπες ούτε οι πρωθυπουργοί αυτοί που κυβερνούν το κάθε κράτος.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
12 Σεπτεμβρίου 2017



Οι περισσότερες εντολές αποστέλλονται από συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας και υλοποιούνται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις είτε είναι αυτές αριστερές είτε δεξιές. Μέσα στις πολλές επιλογές που σου έχει δώσει το σύστημα για να επιλέξεις τι θα ψηφίσεις από τον σορό, υπάρχει το κακό από το χειρότερο, η καλύτερα το μη χείρον βέλτιστον.

Ένας νοήμον άνθρωπος που μπορεί να καταλάβει στο ελάχιστο τι παίζεται στο παρασκήνιο, με αυτό το σκεπτικό θα επιλέξει να ψηφίσει στις εκλογές. Είμαστε ήδη θεατές στην σταδιακή καταστροφή που βλέπουμε να συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα μετά και την Τρίτη Αποστασία για την οποία είχαμε προειδοποιήσει πολλές φορές από την Αθέατη γνώση.

Όπως προανέφερα, οι πρωθυπουργοί σε κάθε χώρα είναι κι αυτοί δούλοι στα αφεντικά τους, ακόμη κι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που υποτίθεται εξουσιάζει τον πλανήτη, κι αυτός είναι αναγκασμένος να παίρνει εντολές από κάποιο από τα αφανή κέντρα εξουσίας.

Ο σημερινός Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο Ντόναλντ Τράμπ, ο οποίος έδειξε ότι διαφέρει από τους προκατόχους του και φάνηκε πλέον ότι είναι αυτός που θέλει να τους <<χαλάσει την μπουγάδα.>>

Ο πόλεμος που μαίνεται εναντίον του δεν είναι καθόλου εύκολος αφού κλείνεται σταδιακά με τις επιλογές του να ανατρέψει το καθεστώς που δημιούργησε η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Μια από τις προεκλογικές του εξαγγελίες ήταν και η απάτη της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη για την οποία μόλις έγινε πρόεδρος απέσυρε τις ΗΠΑ από την συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή.

Καταλαβαίνεται πως αυτό είναι Casus belli ( αφορμή πολέμου) για το αντίπαλο δέος αφού αν ανατραπεί η θεωρεία της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής και αποκαλυφθεί η απάτη, τα σχέδια τους πιάνουν πάτο.

Οι τυφώνες που έπληξαν τις ΗΠΑ ήταν στημένοι και ελεγχόμενοι ως μια προειδοποίηση προς τον Τραμπ για να αλλάξει την απόφαση του σχετικά με την κλιματική αλλαγή.

Το όπλο για αυτή την δουλειά είναι το γνωστό σχεδόν σε όλους HAARP, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει σεισμούς, αλλαγή των καιρικών συνθηκών, παλιρροϊκά κύματα, ηφαιστειακή δραστηριότητα, και τυφώνες, καθώς και περίεργα σχήματα στον ουρανό.

Για να δείτε πόσο βρώμικα και ύπουλα προσπαθούν να περάσουν την απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη οι << μεγαλοεπιστήμονες >> της Νέας τάξης πραγμάτων, άρχισαν να προπαγανδίζουν στα δελτία ειδήσεων σε ολόκληρο τον πλανήτη ότι τα αίτια των απρόσμενων καιρικών συνθηκών με τους τυφώνες, όπως δηλώνουν μπορεί να δυναμώσουν τις καταιγίδες, μετατρέποντάς τες σε επικίνδυνες θύελλες.

Ένας ακόμα σημαντικός κίνδυνος που προκαλεί η κλιματική αλλαγή, όπως δηλώνουν οι επιστήμονες, είναι η θαλασσοταραχή που πλησιάζει κατοικημένες περιοχές. Συνεπώς, η κλιματική αλλαγή αυξάνει τα επίπεδα της στάθμης του νερού στη θάλασσα και προκαλεί πλημμύρες.

Καθώς οι τυφώνες πηγάζουν από το ζεστό νερό η κλιματική αλλαγή θα θερμάνει ακόμα περισσότερο την πηγή των τυφώνων. Ο θερμός αέρας συγκρατεί περισσότερο ατμό, γεγονός που το καθιστά πιο εύκολο για έναν τυφώνα όπως ο Χάρβεϊ να προκαλέσει βροχή.

Οι τυφώνες Ίρμα και Χοσέ, κατηγορίας 5 και 4 αντίστοιχα, είναι και από τους μεγαλύτερους που έχουν πλήξει τις ΗΠΑ.

Αυτά βγήκαν να πούνε ξαφνικά οι μεγαλοεπιστήμονες της Νέας τάξης και εντελώς ξαφνικά συνέδεσαν τον Τράμπ ως φταίχτη για την άρνηση του να αποσύρει την Αμερική από την συμφωνία του Παρισιού.

Τα αποτελέσματα είναι πλέον φανερά για αυτούς που μπορούν να δουν, και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, <<όλως τυχαίως>> ετοίμασαν τα λαμόγια και Κινηματογραφική ταινία με τον τίτλο: "Geostorm" την οποία δημιούργησαν για να περάσουν την προπαγάνδα της κλιματικής αλλαγής και να την συνδέσουν με τους τυφώνες στις ΗΠΑ και την άρνηση του Τράμπ.

Η υπόθεση της ταινίας έχει ως εξής:

Στο προσεχές μέλλον, η κλιματική αλλαγή έχει ρημάξει τον πλανήτη, αναγκάζοντας τις κυβερνήσεις του κόσμου να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κατασκευάσουν ένα τεράστιο διαστημικό σταθμό, που ελέγχει το παγκόσμιο κλίμα μέσα από ένα δίκτυο δορυφόρων. Όμως μια σειρά καταστροφικών καιρικών φαινομένων ανά τη Γη, οδηγούν τα Ηνωμένα Έθνη στο συμπέρασμα ότι ο μετεωρολογικός σταθμός υπολειτουργεί. Μια διεθνής ομάδα ταξιδεύει στο διάστημα για την επιδιόρθωση του σταθμού, ανάμεσα τους και ο Jake Lawson, ένας σχεδιαστής δορυφόρων της NASA. Καθώς κάποιοι δορυφόροι του δικτύου επιτίθενται σε χώρες του τρίτου κόσμου, ο Lawson οδηγείται στο συμπέρασμα ότι ο σταθμός σαμποτάρεται από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Την ίδια ώρα στην Αμερική, ένα βίαιο πραξικόπημα αποτρέπεται την τελευταία στιγμή. Με τον σταθμό να βρίσκεται πλέον σε πορεία αυτοκαταστροφής, ο Jake πρέπει να αποφύγει τις επιθέσεις των σαμποτέρ και να επιστρέψει στη Γη για να διορθώσει την κατάσταση και να προστατέψει τους ανθρώπους που αγαπά.

Γεμάτη από προπαγάνδα η νεοταξική ταινία η οποία συμβαδίζει με την επιστημονική μαλακία της υπερθέρμανσης του πλανήτη και όλως τυχαίως, θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2017. Ακριβώς ένα μήνα μετά τους τεχνητούς τυφώνες.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger