Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΙΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ

Η μετάδοση της ιλαράς στην Ευρώπη πραγματοποιήθηκε εσκεμμένα στα πλαίσια ενός εκτάκτου σχεδίου ενάντια στα αντιεμβολιακά κινήματα.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Οκτωβρίου 2017




Ο κόσμος αν και καθυστερημένα έχει αρχίσει να ξυπνάει και αυτό συμβαίνει ακόμη και στην Ελλάδα, όπου τον τελευταίο καιρό οι υποτιθέμενες θεωρίες συνωμοσίας για πράγματα τα οποία εσκεμμένα δεν αποδέχεται η επιστημονική κοινότητα, σταδιακά γίνονται πραγματικότητα και υποστηρίζονται από ολοένα και μεγαλύτερη μερίδα των ανθρώπων.

Λίγο θες ο Τράμπ που είναι επιφυλακτικός με τα εμβόλια, λίγο τα αντιεμβολιακά κινήματα στην Ευρώπη, δεν θέλει και πολύ να χτυπήσει το καμπανάκι συναγερμού προς τους ιθύνοντες προωθητές των εμβολίων.

Θα ακούτε καθημερινά πολλές μπαρούφες από τις ειδήσεις στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο από δήθεν εγκεκριμένους επιστήμονες οι οποίοι αναλύουν τα πιθανά αίτια της ιλαράς και ότι γι αυτή την επιδημία ευθύνονται οι λαθρομετανάστες και οι τσιγγάνοι.

Οταν όμως σου λένε ότι και οι εμβολιασμένοι γιατροί κόλλησαν ιλαρά ....... σε αυτό δεν μπόρεσε κανείς μεγάλο-επιστήμονας να μας δώσει μια σαφή και λογική απάντηση. Μια απάντηση που να είναι λογική - αφού θεωρώ αδιανόητο γιατρός να είναι ανεμβολίαστος.

Μας προτείνουν λοιπόν να κάνουμε το Τριπλό εμβόλιο Ιλαράς-Ερυθράς-Παρωτίτιδας (MMR) ενώ υποτίθεται ότι το εμβόλιο για ιλαρά είναι αυτό που χρειαζόμαστε όσοι δεν το έχουμε κάνει και μας αναγκάζουν να φορτωθούμε μέσα στην ένεση και τους ιούς της Ερυθράς και της Παρωτίτιδας.

Για ποιο λόγο;

Επειδή λέει μόνο αυτό το σκεύασμα κυκλοφορεί και ότι μόνο καλό θα μας κάνει. Σας καλύπτει αυτή η απάντηση;

Πείτε μου λοιπόν, γιατί δεν έχει προβλέψει ο Π.Ο.Υ να βγάλει ένα μεμονωμένο εμβόλιο για ιλαρά ενω γνωρίζει πολύ καλά ότι κατά το πέρασμα του χρόνου δημιουργούνται επιδημίες ιλαρά οι οποίες πρέπει να αντιμετωπιστούν; Καμία απάντηση.

Βρισκόμαστε λοιπόν σε μια επιδημία ιλαρά .... για την οποία μας καλούν να κάνουμε το τριπλό εμβόλιο. Γνωρίζετε πόσες ημέρες χρειάζεται για να ανοσοποιηθεί ο οργανισμός μας από την στιγμή που θα κάνουμε το εμβόλιο ώστε να θωρακιστεί κατά 99% όπως θεωρούν οι επιστήμονες της νέας τάξης πραγμάτων;

Δείτε τώρα την απάτη που διαπράττεται.

Η τελευταία μεγάλη επιδημία ιλαράς έλαβε χώρα στην Ελλάδα στο τέλος της δεκαετίας του ’70, όπου είχαμε αρκετούς θανάτους και εγκεφαλίτιδες. Τότε το εμβόλιο γινόταν αρχικά σε 1 δόση και η 2η δόση (επαναληπτική δόση) 12 χρόνια μετά την πρώτη. Για το λόγο αυτό όσοι γεννήθηκαν τη δεκαετία ‘70 και ‘80 έχουν κάνει μόνο μία δόση του εμβολίου και θα πρέπει τώρα να κάνουν και μία 2η.

Πρώτο συμπέρασμα. Η μια δόση του εμβολίου της ιλαράς σύμφωνα με τα λεγόμενα τους είναι εντελώς άχρηστη - αφού προτρέπουν τον κόσμο να εμβολιαστούν ξανά. Τώρα, υπο <<<φυσιολογικές>>  συνθήκες, αν ο εμβολιασμός αρχίσει μετά τα 4 έτη τότε χορηγούνται δύο δόσεις εμβολίου με ελάχιστο μεσοδιάστημα τις 4 βδομάδες. Συνήθως η δεύτερη δόση γίνεται 2 μήνες μετά την πρώτη δόση.

Εχουμε και λέμε. Αν όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό που μας προτείνουν οι ειδικοί με τα σημερινά δεδομένα και υπό φυσιολογικές συνθήκες, χρειάζονται πάνω από 2 μήνες για να θωρακιστεί ο οργανισμός του ανθρώπου ώστε να μην κολλήσει ιλαρά. Οπότε όλοι αυτοί που θα εμβολιαστούν σήμερα, ουσιαστικά δεν θα τους παρέχεται καμία ανοσία από ιλαρά σε κατάσταση έξαρσης του ιλαρά αφού πρώτα θα πρέπει να περάσει το χρονικό διάστημα το οποίο έχουν καθορίσει οι επιστήμονες.

Φοβούνται όπως καταλαβαίνετε να κάνουν ενέσεις με διπλή δόση κατά του ιλαρά διότι γνωρίζουν ότι τα ποσοστά θανάτων και επιπλοκών θα αυξηθούν ραγδαία και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν θέλουν επειδή θα αποκαλυφθεί και στον τελευταίο ακόμη άνθρωπο ότι τα συστατικά των εμβολίων είναι θανατηφόρα.

Η επιδημία που έχουν προκαλέσει στην Ευρώπη και που βλέπουμε να κυκλοφορεί στην Ελλάδα, ίσως έχει ως αποτέλεσμα, ίσως ακόμη και κάποιους θανάτους μέχρι να λάβουν το μήνυμα αυτοί που άρχισαν να κατανοούν ότι τα εμβόλια βλάπτουν τον οργανισμό παρά τον θωρακίζουν από ασθένειες. 

Σχετικά με το αν η ιλαρά είναι η όχι ιός, σας παραθέτω την περίπτωση με τον Γερμανό βιολόγο Στέφαν Λάνκα ο οποίος αποδεικνύει ότι η ιλαρά δεν είναι ιός, και κερδίζει την υπόθεση του ανώτατου δικαστηρίου κατά γιατρού. Ο Γερμανός βιολόγος Δρ. Στέφαν Λάνκα πρότεινε αρχικά 100.000 ευρώ σε όποιον μπορούσε να παράσχει επιστημονικές αποδείξεις ότι υπήρχε ο ιός ιλαράς. 

Οι δικαστές του γερμανικού Ομοσπονδιακού Ανώτατου Δικαστηρίου (BGH) επιβεβαίωσαν ότι ο ιός της ιλαράς δεν υπάρχει. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία ενιαία επιστημονική μελέτη στον κόσμο που να αποδεικνύει την ύπαρξη του ιού σε οποιαδήποτε επιστημονική βιβλιογραφία. Αυτό εγείρει το ερώτημα για το τι πράγματι εγχύθηκε στα εμβόλια σε εκατομμύρια ανθρώπους τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο Γερμανός βιολόγος Στέφαν Λάνκα υποστηρίζει ότι: η ιλαρά είναι μια ψυχοσωματική ασθένεια η οποία εκδηλώνεται μετά από τραυματικούς αποχωρισμούς.

Το κείμενο που διαβάσατε σχετικά με τον Γερμανό Βιολόγο ήταν μια παρένθεση, ώστε να προσθέσω έναν ακόμη προβληματισμό για το αν όντως είναι ιός η ιλαρά.

Γενικά η ιστορία αυτή με την επιδημία ξεκίνησε από την αρχή του 2016, όπου ξέσπασε στην Ρουμανία και εξαπλώθηκε σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Μάλτα, Βουλγαρία, Ιταλία, Σουηδία κτλ, και έτσι ξεκίνησαν και τα κρούσματα να έρχονται προς την χώρα μας.

Τώρα το ερώτημα είναι πως μπορεί να εξαπλωθεί η ιλαρά και πως αυτή η επιδημία ξέσπασε στην Ευρώπη ;

Η  απάντηση είναι πολύ απλή στις χώρες αυτές π.χ στην Ρουμανία, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει κατανοητό από μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων ότι τα εμβόλια περιέχουν υδράργυρο και αλουμίνιο, ένα μείγμα που μπορεί να προκαλέσει αυτισμό και γι αυτό το λόγο .... προωθείται από τα αντιεμβολιακά κινήματα ένας υγιεινός τρόπος ζωής ο οποίος έρχεται κόντρα στο κατεστημένο της χημικής ιατρικής και των εμβολίων.

Τώρα θα εστιάσουμε στο αν θα μπορούσε να δημιουργηθεί εσκεμμένα μια επιδημία ιλαρά μεσω των αεροψεκασμών.

Και για όσους θεωρούν συνωμοσία τους αεροψεκασμούς, πολεμικό έγγραφο από την ΝΑΣΑ το 2001 που σχετίζεται με μελλοντικά θέμετα στρατηγικής για τον πόλεμο του μέλλοντος (περί το 2025) αναφέρει για ιό Εμπολα, Chemtrails και εναέριες βιο-επιθέσεις.

Ο Dennis M. Bushnell είναι επιστήμονας και μέλος της ΝΑΣΑ από το 1963, ο οποίος παρουσίασε το 2001 τις παρακάτω καρτέλες.

Η ΝΑΣΑ κατά την διάρκεια ενός σεμιναρίου, πρόβαλλε κάποια σλάιντς που αφορούσαν τις αναμενόμενες και προσδωκώμενες εξελίξεις της τεχνολογίας στο αμέσως προσεχές μέλλον.

Σε δυο από τις κάρτες με αριθμό 52 και 53 που δημοσίευσε τότε η ΝΑΣΑ, η Αθέατη γνώση παίρνοντας αρχικά την πληροφορία από τον τόμο 46 του Δημοσθένη Λιακόπουλου από το βιβλίο "ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ " σας παρουσιάζει -ότι υπήρχε στα σχέδια τους μέσα από επίσημη παρουσίαση το 2001 να διεξάγουν μια "μακροπρόθεσμη εκστρατεία που δεν θα άφηνε ίχνη (κάτι σαν «σιωπηλά όπλα για ήσυχους πολέμους;"), η οποία εκστρατεία θα περιλαμβάνει διάφορα πράγματα όπως ο αερομεταφερόμενος ιός Έμπολα, (δηλαδή με ψεκασμούς από αεροπλάνα) η αφλατοξίνη, παθογόνα που στοχοποιούνται γονιδιοματικά, και "δυαδικοί παράγοντες" που θα διανέμονται μέσω των εισαγόμενων τροφίμων, τις βιταμίνες, και τα είδη ένδυσης.



Οπως είδατε, το νεοταξικό όργανο που ονομάζεται ΝΑΣΑ αναφέρει τα πράγματα με το όνομά τους και κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει και να τα θεωρήσει συνομωσίες.

Αρα είναι πράγματα τα οποία μπορούν αν συμβούν.

Επίσης, επειδή μας αφορά και στο θέμα μας σχετικά με τα κρούσματα ιλαρα, ας δούμε και την κάρτα της ΝΑΣΑ με αριθμο 53:





Ένα (Υπάρχον καταπραυντικό (Ιός εγκεφαλίτιδας ιπποειδών της Βενεζουέλας) 

Ιδανικος παράγοντας για βιολογικά όπλα που προκαλούν σωματική ανικανότητα. 


Χρησιμοποιήθηκε ως όπλο από τις ΗΠΑ και την ΕΣΣΔ τις δεκαετίες ¨50 / ¨60


Εύκολα μεταδιδόμενο μέσω Αεροζόλ. 


Πολύ μολυσματικός, χαμηλά ποσοστά θνησιμότητας 1 έως 5 ημέρες επώαση, ανάρρωση σε 3 εβδομάδες. 


Εχει δοκιμαστεί σε ανθρώπους (Επιχείρηση Whitecoat) 


Δεν υπάρχει διαθέσιμη θεραπεία



Ο ιός της εγκεφαλίτιδας των ιπποειδών της Βενεζουέλας (VEEV) παραμένει μια αναδυόμενη απειλή ασθενειών καθώς και ένα πολύ ανεπτυγμένο βιολογικό όπλο.

Η εγκεφαλίτιδα, ( όχι της Βενεζουέλας ) αποτελεί μία από τις πιο σοβαρές επιπλοκές της ιλαράς.

Από την στιγμή που χρησιμοποιήθηκε ως όπλο από τις ΗΠΑ και την ΕΣΣΔ τις δεκαετίες ¨50 / ¨60 γιατί να μην χρησιμοποιείται και σήμερα μέσο ψεκασμών η ιλαρά ;  - όχι όμως για να αφανίσουν ένα μέρος του πληθυσμού αλλά για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο που τα τελευταία χρόνια ξυπνάει σιγά σιγά και αρνείται να εμβολιάσει τα παιδιά του με τα δηλητήρια που του προσφέρει στα εμβόλια για πάνω από έναν αιώνα η νέα τάξη πραγμάτων.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ισχυρίζονται ότι είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην ιατρική.

Αλλά υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά στη δυτική ιατρική που λίγοι θέλουν να αναγνωρίσουν: Τα φρικιαστικά ιατρικά πειράματα που εκτελούνται στους φτωχούς ανθρώπους και τα παιδιά τους, όλα στο όνομα της επιστημονικής προόδου. Πολλά από αυτά τα ιατρικά πειράματα διεξήχθησαν σε άτομα χωρίς τη γνώση τους και τα περισσότερα έγιναν ως μέρος μιας προσπάθειας να αναζητηθούν κέρδη από εγκεκριμένα φάρμακα ή ιατρικές τεχνολογίες.

Πιστεύετε ότι σήμερα δεν γίνονται τέτοια πειράματα; Διαβάστε τα παρακάτω στοιχεία που σας παραθέτει η Αθέατη γνώση και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:


(1913) Οι
ιατροί πειραματιστές «δοκιμάζουν» σε 15 παιδιά ( στο σπίτι των παιδιών στο σπίτι του Αγίου Βικεντίου στη Φιλαδέλφεια)  με φυματίνη, με αποτέλεσμα μόνιμη τύφλωση σε μερικά από τα παιδιά. Παρόλο που η Βουλή των Αντιπροσώπων της Πενσυλβανίας καταγράφει το περιστατικό, οι ερευνητές δεν τιμωρούνται για τα πειράματα.


(1915) Ο
Δρ. Τζόσεφ Γκόλντμπεργκερ, με εντολή του Γραφείου Δημόσιας Υγείας των ΗΠΑ, παράγει Pellagra, μια εξασθενητική ασθένεια που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, σε 12 κρατουμένους του Μισισιπή να προσπαθήσουν να βρουν μια θεραπεία για την ασθένεια.


(1918)
Σε απάντηση στη χρήση χημικών όπλων από τους Γερμανούς κατά τη διάρκεια του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου, ο Πρόεδρος Γουίλσον δημιούργησε την υπηρεσία Chemical Warfare (CWS) ως υποκατάστημα του αμερικανικού στρατού. Εικοσιτέσσερα χρόνια αργότερα, το 1942, η CWS θα ξεκινήσει να εκτελεί πειράματα αερίου μουστάρδας και εξόρυξης σε πάνω από 4.000 μέλη των ενόπλων δυνάμεων.


(1931) Ο
Κορνέλιος Ρχόαντς, παθολόγος από το Ινστιτούτο Ιατρικών Ερευνών του Ρόκφελερ, προσβάλλει εσκεμμένα ανθρώπους στο Πουέρτο Ρίκο με καρκινικά κύτταρα. 13 από αυτούς πεθαίνουν. Αν και ένας γιατρός του Πουέρτο Ρίκο ανακαλύπτει αργότερα ότι ο παθολόγος σκόπιμα κάλυψε κάποιες λεπτομέρειες του πειράματός του και ο ίδιος ο Ρχόαντς δίνει γραπτή μαρτυρία, δηλώνοντας ότι πιστεύει ότι όλοι οι Πουέρτο Ριχάρες θα πρέπει να σκοτωθούν, αργότερα προχωρά στη δημιουργία των εγκαταστάσεων του US Army Biological Warfare στο Μέριλαντ , Γιούτα και Παναμάς, και ονομάζεται στην Αμερικανική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, όπου ξεκινά μια σειρά πειραμάτων έκθεσης ακτινοβολίας σε αμερικανούς στρατιώτες και ασθενείς πολιτικών νοσοκομείων .


(1931-1933)
Ψυχολόγοι στο νοσοκομείο Elgin State στο Ιλλινόις εγχέονται με radium-266 ως πειραματική θεραπεία για ψυχικές ασθένειες.


(1941)

Ο Δρ. Francis και ο Σάλκ και άλλοι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν ψεκάζουν μεγάλες ποσότητες άγριου ιού της γρίπης κατευθείαν στα ρινικά περάσματα των "εθελοντών" από ψυχικά ιδρύματα στο Μίτσιγκαν. Τα εξεταζόμενα άτομα αναπτύσσουν γρίπη μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.


(1942)
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιουργούν το Fort Detrick, μια εγκατάσταση 92 στρεμμάτων, που απασχολεί περίπου 500 επιστήμονες που εργάζονται για τη δημιουργία βιολογικών όπλων και αναπτύσσουν αμυντικά μέτρα εναντίον τους. Οι κύριοι στόχοι του Fort Detrick περιλαμβάνουν τη διερεύνηση, του εάν οι ασθένειες μεταδίδονται με εισπνοή, πέψη ή μέσω απορρόφησης του δέρματος. Φυσικά, αυτά τα πειράματα βιολογικού πολέμου στηρίχθηκαν σε μεγάλο βαθμό στη χρήση ανθρώπινων πειραματόζωων.

Αμερικανοί στρατιωτικοί και Ναυτικοί γιατροί μολύνουν 400 φυλακισμένους στο Σικάγο με ελονοσία για να μελετήσουν την ασθένεια και ελπίζουν να αναπτύξουν μια θεραπεία γι 'αυτό. Οι κρατούμενοι λένε ότι βοηθούν την πολεμική προσπάθεια, αλλά όχι ότι θα μολυνθούν από την ελονοσία. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών στη Νυρεμβέργη, οι ναζιστές γιατροί αναφέρουν αργότερα αυτή την αμερικανική μελέτη για να υπερασπιστούν τα ιατρικά τους πειράματα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης όπως το Αουσβιτς.

Σε ένα πείραμα που χρηματοδοτείται από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, ο βιοχημικός του Χάρβαρντ, Edward Cohn, εγχέει 64 κρατούμενους από τις κρατικές φυλακές της Μασαχουσέτης με αίμα αγελάδων.

Ο πρόεδρος της φαρμακευτικής Merck George Merck ονομάζεται διευθυντής της Υπηρεσίας Έρευνας του Πολέμου (WRS), μιας υπηρεσίας σχεδιασμένης να επιβλέπει τη δημιουργία ενός προγράμματος βιολογικού πολέμου.


(1944)
Στο πλαίσιο του έργου του Μανχάταν που θα δημιουργούσε τελικά την ατομική βόμβα, οι ερευνητές θα εγχύσουν 4,7 μικρογραμμάρια πλουτωνίου σε στρατιώτες στη μονάδα Oak Ridge, 20 μίλια δυτικά του Knoxville, Tenn.

Ο καπετάνιος AW Frisch, ένας έμπειρος μικροβιολόγος, ξεκινά πειράματα σε τέσσερις εθελοντές από την κρατική φυλακή στο Dearborn, Mich., Εμβολιάζοντας κρατούμενους με δείγματα που έχουν μολυνθεί από ηπατίτιδα που έχουν ληφθεί στη Βόρεια Αφρική. Ένας αιχμάλωτος πεθαίνει. δύο άλλοι αναπτύσσουν ηπατίτιδα αλλά ζουν. το τέταρτο αναπτύσσει συμπτώματα αλλά δεν αναπτύσσει πραγματικά την ασθένεια.


(1946 - 1947)
Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ εγχέουν τέσσερις άντρες και δύο γυναίκες πειραματόζωα με ουράνιο-234 και ουράνιο-235 σε δοσολογίες που κυμαίνονται από 6,4 έως 70,7 μικρογραμμάρια ανά κιλό σωματικού βάρους, προκειμένου να μελετήσουν πόσο ουράνιο θα μπορούσαν να ανεχτούν προτού τα νεφρά τους καταστραφούν.


(1950-1953)

Ο αμερικανικός στρατός απελευθερώνει χημικά σύννεφα πάνω από έξι αμερικανικές και καναδικές πόλεις. Οι κάτοικοι στο Winnipeg, Καναδάς, όπου πέφτει μια πολύ τοξική χημική ουσία που ονομάζεται κάδμιο, αντιμετωπίζουν στη συνέχεια υψηλά ποσοστά αναπνευστικών ασθενειών.

Ο Δρ. Joseph Strokes του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια μολύνει 200 ​​γυναίκες φυλακισμένους με ιική ηπατίτιδα για να μελετήσουν την ασθένεια.


(1953 - 1974)

Ο υπουργός Άμυνας Τσάρλι Ουίλσον (18 Ιουλίου 1890 - 26 Σεπτεμβρίου 1961) ήταν Αμερικανός μηχανικός και επιχειρηματίας που υπηρέτησε ως Υπουργός Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών από το 1953 έως το 1957. Εκείνος εκδίδει το σημείωμα Ουίλσον, ένα εξαιρετικά μυστικό έγγραφο που καθιερώνει τον κώδικα της Νυρεμβέργης ως πολιτική του Υπουργείου Άμυνας στον ανθρώπινο πειραματισμό.


(1953-1957)
Έντεκα ασθενείς στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στη Βοστώνη εγχέονται με ουράνιο ως μέρος του έργου του Μανχάταν.

Σε μια μελέτη που χρηματοδοτείται από το AEC στο Πανεπιστήμιο του Tennessee, οι ερευνητές ενίουν υγιή νεογέννητα ηλικίας δύο έως τριών ημερών με περίπου 60 rads ιωδίου-131.

Το νεογέννητο Ντάνιελ Μπάρτον τυφλώνεται όταν οι γιατροί στο νοσοκομείο του Μπρούκλιν εκτελούν μια πειραματική θεραπεία οξυγόνου για την Retrolental Fibroplasia, μια διαταραχή του αμφιβληστροειδούς που προσβάλλει τα πρόωρα βρέφη, σε αυτόν και σε άλλα πρόωρα βρέφη. Οι γιατροί εκτελούν την πειραματική θεραπεία παρά τις προηγούμενες μελέτες που δείχνουν ότι τα υψηλά επίπεδα οξυγόνου προκαλούν τύφλωση.


(1954 - 1975)
Αμερικανοί ιατρικοί αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας που έχουν ανατεθεί στο Βιολογικό Εργαστήριο Χημικών Σωμάτων του Fort Detrick ξεκινούν τη λειτουργία Whitecoat - πειράματα που περιλαμβάνουν εκθέματα ανθρώπων σε ηπατίτιδα Α, πανώλη, κίτρινο πυρετό, εγκεφαλίτιδα ιπποειδών της Βενεζουέλας, πυρετό στην κοιλάδα του Rift, ρικετσία και εντερικά μικρόβια.

Αυτά τα εξεταζόμενα ανθρώπινα πειραματόζωα περιλαμβάνουν 2.300 στρατιωτικούς του Adventist της Έβδομης Ημέρας, οι οποίοι επιλέγουν να γίνουν ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια αντί να σκοτώσουν άλλους σε μάχη.


(1963-1966)
Ο ερευνητής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, Σαούλ Κρούγκμαν, υπόσχεται στους γονείς με παιδιά με νοητική υστέρηση οριστική εγγραφή στο κρατικό σχολείο Willowbrook στο Staten Island της Νέας Υόρκης, ένα νοσηλευτικό ίδρυμα για παιδιά με ψυχική καθυστέρηση, με την υπογραφή τους σε ένα έντυπο συγκατάθεσης για διαδικασίες που παρουσιάζονται ως εμβολιασμοί. "

Στην πραγματικότητα, οι διαδικασίες περιλαμβάνουν τη σκόπιμη μόλυνση των παιδιών με ιική ηπατίτιδα με τη διατροφή τους με ένα εκχύλισμα από τα κόπρανα των μολυσμένων ασθενών, έτσι ώστε ο Krugman να μπορεί να μελετήσει την πορεία της ιογενούς ηπατίτιδας καθώς και την αποτελεσματικότητα ενός εμβολίου ηπατίτιδας.


(1965)

Ως μέρος μιας δοκιμασίας με την κωδική ονομασία "Big Tom", το Υπουργείο Άμυνας ψεκάζει το Oahu, το πιο πυκνοκατοικημένο νησί της Χαβάης, με το Bacillus globigii για να προσομοιώσει μια επίθεση σε ένα νησιωτικό συγκρότημα. Ο Bacillus globigii προκαλεί λοιμώξεις σε άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά αυτό δεν ήταν γνωστό στους επιστήμονες τότε.


Αμερικανοί επιστήμονες σκότωσαν τους Ινδιάνους του Αμαζονίου

Πηγή : The Guardian / Reuters/ 


Αμερικανοί επιστήμονες πυροδότησαν μια επιδημία ιλαράς που σκότωσε χιλιάδες Ινδιάνους του Αμαζονίου, σύμφωνα με ένα βιβλίο το οποίο είχε προκαλέσει διαμάχες στο Διαδίκτυο.

Το «Σκοτάδι στο Ελ Ντοράντο: Πώς οι επιστήμονες και οι δημοσιογράφοι κατέστρεψαν τον Αμαζόνιο» σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε ο Patrick Tierney, έδειξαν ότι επιστήμονες κατά τη διάρκεια μιας αποστολής του 1968 εμβολίασαν τους Ινδιάνους Γουανομάμι ενάντια στην ιλαρά και συνέβαλαν σε μια επιδημία της νόσου που σκότωσε "εκατοντάδες, ίσως χιλιάδες" της φυλής σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Βενεζουέλας.

Η αποστολή χρηματοδοτήθηκε από την πρώην Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας και ηγήθηκε από τον τελευταίο γενετιστή Τζέιμις Νίλ του Πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν και στη συνέχεια από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στον ανθρωπολόγο του Σάντα Μπάρμπαρα Ναπολέον Τσάγκνον.

Την ώρα που η αποστολή έφτασε στη λεκάνη του Αμαζονίου για να μελετήσει τον σχετικά απομονωμένο λαό Γουανομάμι, ο πληθυσμός της φυλής ανερχόταν σε περίπου 20.000. Τώρα εκτιμάται ότι πλησιάζουν τους 10.000.

Ο Τιέρνει στο βιβλίο του προτείνει ότι ο εμβολιασμός του Νίλ στους Γουανομάμι μετέδωσε την ιλαρά ο οποίος μόλυνε τον πληθυσμό.

Τα εμβόλια ιλαράς είναι γνωστό ότι προκαλούν σοβαρά συμπτώματα σε άτομα που πάσχουν από αναιμία, δυσεντερία ή χρόνια έκθεση σε ελονοσία και οι Γουανομάμι υπέφεραν και από τα τρία.

Το εμβόλιο ιλαράς του Edmonston B είχε παρενέργειες και τελικά αποσύρθηκε από την αγορά στις αρχές της δεκαετίας του 1970.



Σήμερα τα νέα συνεχίζουν να αναφέρουν ότι η ιλαρά επιστρέφει, παρόλο που ποτέ δεν έφυγε. 

Η ώθηση για ένα τρίτο MMR ( Εμβόλιο ιλαράς - παρωτίτιδας - ερυθράς) βρίσκεται στον ορίζοντα. Όταν ακούτε τη φοβερή προπαγάνδα για να εμβολιάσετε το παιδί σας, υπάρχει κάτι σήμαντικό που δεν σας λένε.

Το εμβόλιο MMRV ProQuad, το οποίο παρασκευάζεται από τη Merck, περιέχει DNA από τουλάχιστον 3 εκτρωμένα ανθρώπινα μωρά και ορό αίματος από άγνωστους αιμοδότες. Έτσι, όταν εσείς ή το παιδί σας παίρνετε το εμβόλιο MMRV, το οποίο χορηγείται συνήθως δύο φορές στα παιδιά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, αυτά εγχέονται με DNA άλλων ατόμων, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγείας.

Η Ιαπωνία απαγόρευσε το εμβόλιο MMR

Η Ιαπωνία έχει μια έξυπνη προσέγγιση στα εμβόλια - αν το εμβόλιο κάνει περισσότερο κακό από καλό, μην το δώσετε! Δεν αξίζει τον κίνδυνο. Η Ιαπωνία έχει επίσης ένα από τα ελαφρύτερα προγράμματα εμβολίων και τη χαμηλότερη βρεφική θνησιμότητα.


Η Ιαπωνία σταμάτησε να χρησιμοποιεί το εμβόλιο MMR πριν από χρόνια.

Από τις 3.969 αιτήσεις ιατροφαρμακευτικής αποζημίωσης που σχετίζονται με τα εμβόλια τα τελευταία 30 χρόνια, το ένα τέταρτο είχε γίνει από εκείνους που είχαν πληγεί σοβαρά από το συνδυασμένο εμβόλιο ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς.

Το τριπλό τρύπημα απαγορεύτηκε στην Ιαπωνία το 1993, αφότου 1,8 εκατομμύρια παιδιά είχαν λάβει δύο τύπους MMR και ένας αριθμός ρεκόρ ανέπτυξε μη ιική μηνιγγίτιδα και άλλες ανεπιθύμητες αντιδράσεις.

Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι υπήρξαν τρεις θάνατοι, ενώ οκτώ παιδιά έμειναν με μόνιμες βλάβες από ακοή μέχρι και τύφλωση με απώλεια ελέγχου των άκρων.


2016: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΠΑΡΩΤΙΤΙΔΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ  ΙΛΑΡΑ - ΠΑΡΩΤΙΤΙΔΑ - ΕΡΥΘΡΑ.


Ένα ξέσπασμα παρωτίτιδας στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ συνεχίζει να αυξάνεται και οι ειδικοί λένε ότι οι στενοί χώροι διαβίωσης σε κοιτώνες κολλεγίων μπορεί να κάνουν τους ανθρώπους ιδιαίτερα ευαίσθητους στον ιό, ακόμη και αν έχουν εμβολιαστεί.

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Cambridge επιβεβαίωσε ότι περισσότεροι από 40 άνθρωποι στο πανεπιστήμιο έχουν αρρωστήσει με τον ιό της παρωτίτιδας.

Παρόλο που εμβολιάστηκε κάποιος κατά της παρωτίτιδας μπορεί να αποτρέψει ένα άτομο από το να αρρωσταίνει εάν έχει εκτεθεί σε χαμηλότερα επίπεδα του ιού, για τους ανθρώπους που ζουν σε κοιτώνες, ο εμβολιασμός μπορεί να μην είναι αρκετός για να αποτρέψει μια λοίμωξη, είπε o Dr. Amesh A. Adalja.

"Η έκθεσή τους στην παρωτίτιδα είναι τόσο υψηλή σε αυτές τις καταστάσεις που υπερνικά την ικανότητα του εμβολίου να τους προστατεύσει", δήλωσε ο Adalja. "Μπορεί να είναι ότι, σε αυτές τις ειδικές περιπτώσεις, απαιτείται ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο αντισωμάτων [έναντι παρωτίτιδας] δήλωσε ο Adalja.

Οι άνθρωποι λαμβάνουν συνήθως δύο δόσεις του εμβολίου παρωτίτιδας στην παιδική ηλικία και το εμβόλιο είναι έως και 88% αποτελεσματικό στην πρόληψη της νόσου. O Adalja σημείωσε ότι σε μερικές εστίες παρωτίτιδας, τα κολλέγια έδωσαν στους φοιτητές μια επιπλέον, τρίτη δόση του εμβολίου παρωτίτιδας, η οποία ήταν αρκετή για να εξουδετερώσει αυτά τα κρούσματα.

Σύμφωνα με το The Boston Globe , όλοι οι μολυσμένοι μαθητές στο Χάρβαρντ εμβολιάστηκαν κατά της παρωτίτιδας. (Το Πανεπιστήμιο δεν έχει προτείνει ότι οι άνθρωποι θα λάβουν μια τρίτη δόση του εμβολίου.)

Συμπεράσματα:

1. Γιατί δεν υπάρχει μεμονωμένο εμβόλιο ιλαράς σε περιπτώσεις πανδημίας ενώ έπρεπε να είχε προβλεφθεί;

2. Πρέπει να ληφθούν δύο δόσεις του τριπλού εμβολίου διότι η μία δεν είναι αρκετή σύμφωνα με τις επιστημονικές συστάσεις. Πλέον απ ότι φαίνεται δεν θα φτάνει και η δεύτερη.

3. Εμβόλιο κατά του Ιλαρά, της παρωτίτιδα και της ερυθράς δεν ανοσοποιούν τον οργανισμό μας - σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο. Απλά αυτοί που εμβολιάστηκαν δεν εκτέθηκαν στον ιό.

4. Αν κάποιος κάνει το εμβόλιο και το επαναληπτικό απαιτείται ορισμένη διάρκεια για να δράσουν και τα δύο εμβόλια μαζί στον οργανισμό ενός ανθρώπου. Οπότε αν το άτομο αυτό εκτεθεί σε ιλαρά άμεσα, το πιθανότερο είναι να κολλήσει.

5. Κατά την διάρκεια του περασμένου αιώνα πραγματοποιήθηκαν πειράματα με εμβολιασμούς εν αγνοία των ανθρώπων που χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα. Γιατί να μην γίνεται αυτό και σήμερα μέσο των αεροψεκασμών που πραγματοποιούνται καθημερινά;

6. Η ΝΑΣΑ στις καρτέλες που είδαμε παραπάνω, μας ενημερώνει για βιολογικά όπλα που προκαλούν σωματική ανικανότητα τα οποία είναι εύκολα μεταδιδόμενα μέσω Αεροζόλ

7. Κόλλησαν ιλαρά στην Ελλάδα ακόμη και οι εμβολιασμένοι γιατροί. Αν συνδέσουμε και το περιστατικό με τους μαθητές του πανεπιστημίου στο Χάρβαρντ που κόλλησαν ιλαρά ενώ ήταν εμβολιασμένοι, αυτό σημαίνει ότι το εμβόλιο δεν προσφέρει καμία ανοσία σε ιλαρά,ούτε παρωτίτιδα αλλά ούτε και ερυθρά.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger