Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

ΠΩΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ LEROY MERLIN ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ { ΒΙΝΤΕΟ }

Μετά την ενημέρωση των πολιτών μέσω μηνύματος στα κινητά τους από τον αριθμό 112 σχετικά με την επικινδυνότητα της ημέρας για πιθανές πυρκαγιές οι οποίες μπορεί να προκληθούν λόγω των καιρικών φαινομένων, κάποια "αποβράσματα" που το μόνο που προσφέρουν στην κοινωνία είναι να κλέβουν, να βρομίζουν και να μολύνουν, φαίνεται να έβαλαν εσκεμμένα φωτιά επί της οδού Πειραιώς - απέναντι ακριβώς από τα Leroy Merlin.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία / Βίντεο: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
10 Αυγούστου 2019Πολλές φορές, η συγκεκριμένη ράτσα, συνηθίζει να ανάβει φωτιές και να καίει λάστιχα και καλώδια, κοντά σε περιοχές οι οποίες είναι επικίνδυνες για πυρκαγιά. 

Αυτό συνέβη σήμερα το μεσημέρι του Σαββάτου λίγο πριν την μια η ώρα, όταν ξαφνικά, απέναντι από το κατάστημα Leroy Merlin στην Πειραιώς επάνω σε ένα μικρό λόφο με ξερά χόρτα και δέντρα άναψαν εστίες φωτιάς. 

Η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση, όμως ο δυνατός αέρας δεν βοηθούσε στην εύκολη κατάσβεση της φωτιά και γι αυτό χρειάστηκε να έρθουν τρία οχήματα της πυροσβεστικής προκειμένου να καταφέρουν να ελέγξουν την κατάσταση. 

Η Αθέατη γνώση ήταν εκεί. Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger