Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΜΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ 5G ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Σιγά σιγά, η τεχνολογία 5G αρχίζει να ξεδιπλώνεται στην Ευρώπη και φτάνει στην Ελλάδα, ιδιαίτερες είναι οι ανησυχίες από τους επιστήμονες για καρκίνο και άλλους κινδύνους για την υγεία.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Ιουλίου 2019


Η ΕΕ πρωτοστατεί παγκοσμίως στις δραστηριότητες διεξαγωγής δοκιμών στον τομέα του 5G και η Wind πρωτοπορεί σε αυτό τον τομέα, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες σήμερα το απόγευμα.

Η διάδοση του 5G εμπίπτει στην αρμοδιότητα των κρατών μελών της Ευρωπαικής Ενωσης, τα οποία, από κοινού με τους φορείς εκμετάλλευσης, λαμβάνουν επί του παρόντος σημαντικά μέτρα για να την προετοιμάσουν. Για το 2019 η διαδικασία δημοπρασίας για τουλάχιστον μία ζώνη φάσματος έχει προγραμματιστεί σε 11 κράτη μέλη: Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχική Δημοκρατία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Κάτω Χώρες, Λιθουανία και Πορτογαλία. Έξι ακόμη δημοπρασίες έχουν προγραμματιστεί εντός του 2020 στην Ισπανία, τη Μάλτα, τη Λιθουανία, τη Σλοβακία, την Πολωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Wind έχει αναλάβει την πόλη της Καλαμάτας όπου έχει εγκαταστήσει και λειτουργεί σε μέρος της πόλης πιλοτικό δίκτυο 5G ώστε να αξιολογήσει λειτουργικά στοιχεία της νέας αυτής τεχνολογίας, αλλά και στην πράξη τις μεγάλες ταχύτητες και άλλες δυνατότητες που προσφέρει. Μάλιστα η Καλαμάτα γίνεται η πρώτη 5G πόλη στην χώρα.

Στις περιοχές όπου υπάρχει το πιλοτικό δίκτυο 5G ο χρήστης, μιας και δεν υπάρχουν ακόμη στην Ελλάδα 5G τηλέφωνα, θα μπορεί να συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω wifi το οποίο θα λειτουργεί μέσω της υποδομής 5G.

Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Δελτίο Τύπου
Ερωτήσεις και απαντήσεις - η Επιτροπή συνιστά κοινή προσέγγιση της ΕΕ για την ασφάλεια των δικτύων 5G
Στρασβούργο, 26 Μαρτίου 2019

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ευρωπαικής Ενωσης τα κράτη μέλη έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με κινδύνους ασφάλειας που συνδέονται με τα δίκτυα 5G οι οποίες θα εξεταστούν

Τι θα γίνει τελικά; Πολύ απλά, θα δημοσιευτούν οι απαραίτητες <<έγκριτες επιστημονικές μελέτες>> οι οποίες θα καλύπτουν τις εταιρίες και τις εγκαταστάσεις των κεραιών ότι είναι ασφαλείς και ότι δεν προκύπτει καμία αναφορά που να παρουσιάζει αρνητικές επιπτώσεις για την ανθρώπινη υγεία.

Αθέατη γνώση

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger