Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ! - Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ: ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ<< ΚΑΛΥΤΕΡΑ >> ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ { ΒΙΝΤΕΟ }

Στο παιχνίδι, θα παίξετε τους υπαλλήλους του CDC να αγωνίζονται για να σταματήσουν να εξαπλώνεται μια ασθένεια σε όλο τον κόσμο.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
24 Απριλίου 2020


Είστε το είδος του ανθρώπου που απολαμβάνει να φαντασιώνεται  μια σκοτεινή σκέψη μιας νέας, δυνητικά θανατηφόρας ασθένειας που εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη; Μήπως αυτό το εντελώς φανταστικό σενάριο το βιώνει ο καθένας από εμάς στην καθημερινότητα του;

Λοιπόν, η Αθέατη γνώση σας παρουσιάζει το επιτραπέζιο παιχνίδι "Πανδημία" το οποίο μπορεί να είναι το ιδανικό παιχνίδι για να περνάτε τις ώρες σας τις ημέρες της απαγόρευσης της κυκλοφορίας ( ; )

Το Pandemic ή αλλιώς στα ελληνικά "Πανδημία" είναι ένα ιατρικό επιτραπέζιο παιχνίδι συνεργασίας και στρατηγικής, στο οποίο οι παίχτες καλούνται να παίξουν το ρόλο επιστημών που προσπαθούν να καταπολεμήσουν και να περιορίσουν την εξάπλωση ενός θανατηφόρου ιού που έχει πάρει διαστάσεις πανδημίας και απειλεί ολόκληρο τον πλανήτη!


Ο ιός αυτός ξέσπασε ξαφνικά και απειλεί να προκαλέσει 4 διαφορετικές αρρώστιες σε όλο τον κόσμο. Εσείς και οι φίλοι σας παίζετε τους υπαλλήλους των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC). Σε κάθε έναν από εσάς υπάρχει μια διαφορετική ειδικότητα και πρέπει να εργαστείτε όλοι μαζί για να περιορίσετε την εξάπλωση των ασθενειών ενώ αναπτύσσετε εμβόλια για αυτές.

Εάν μπορείτε να αναπτύξετε εμβόλια και για τις τέσσερις ασθένειες, κερδίζετε. Εάν συμβεί οποιοδήποτε άλλο σενάριο, χάνετε.

Το Pandemic είναι ένα συνεργατικό επιτραπέζιο παιχνίδι που σχεδιάστηκε από τον Matt Leacock και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2008. Ενα χρόνο πριν ξεσπάσει η πανδημία του 2009 η οποία ήταν μια πανδημία της γρίπης H1N1.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί εδώ και χρόνια μέχρι και σήμερα σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών και μέσω διαδικτύου.





Πηγή: Αθέατη γνώση

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger