Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Καρατζαφέρης: Ο γαλατάς body builder που έγινε πρόεδρος κόμματος

Καρατζαφέρης: Ο γαλατάς body builder που έγινε πρόεδρος κόμματος

Το βιογραφικό του προέδρου του ΛΑΟΣ είναι από τα πιο πλούσια. Οι πρώτες του δουλειές ήταν ...... 


ΣΑΝΟΠΩΛΗΣ
















ΓΑΛΑΤΑΣ
































Στη συνέχεια ασχολήθηκε με το Body Building.




















Σταδιακά όμως άρχισε να ανεβαίνει και αφού έγινε ραδιοφωνικός παραγωγός......




























στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη μόδα ως συνιδιοκτήτης σχολής μανεκέν. 


Επόμενος σταθμός η διαφήμιση και μετά καναλάρχης.





























Φυσικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης δε σταμάτησε εκεί καθώς εξελέγη βουλευτής, ευρωβουλευτή και αρχηγός κόμματος.
Η «Espresso» στο Κυριακάτικπο φύλλο της παρουσιάζει τις άγνωστες πτυχές του προέδρου του ΛΑΟΣ. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πάντως δεν παραλείπει να μιλήσει, πιο πολιτικά. Σε ερώτηση αν θα συγχωρήσει «ως καλός χριστιανός» τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη που «τον πρόδωσαν» απαντά: «Δεν πρόδωσαν εμένα. Πρόδωσαν τις αρχές τους».
Ο ίδιος κάνοντας μία αναδρομή στα μαθητικά του χρόνια θυμάται «Χωρίς να είμαι ο καλύτερος μαθητής, ήμουν πρωταγωνιστής στην τάξη», αναφέρει για τα παιδικά του χρόνια. Φυσικά δε θα μπορούσε να μην αναφέρει και τις ημέρες που στήριζε την κυβέρνηση Παπαδήμου και αναφερόμενος στη συμπεριφορά της Τρόικα είπε «Θυμάμαι στο σχολείο είχαμε έναν καθηγητή που βαριόταν που ζούσε σε σήκωνε στο μάθημα και διαπίστωνες μέσα από τα μάτια του ότι αλλού ήταν το μυαλό του. Σε κάποιες συναντήσεις της τρόικας έπιασα κάποιους από αυτούς να μη μας ακούν καθόλου. Να ταξιδεύουν στον κόσμο τους. Μας είχαν γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους».
Από την άλλη με ποιο χαλαρή διάθεση δεν ξέχασε και τη σχέση του με τον αθλητισμό «Κάτι Αμερικανοί που ήταν στη γειτονιά μου και τους μοίραζα γάλα κάνανε body building. Με είδανε ψηλό παιδί, με μύησαν και όταν γύρισαν στην πατρίδα τους, μου άφησαν τα όργανα γυμναστικής...». Για να περάσει στη μόδα«Τη σχολή την έκανε η Βένη, η γυναίκα μου, η οποία ήταν από τα πιο επιτυχημένα μανεκέν της εποχής. Να θυμίσω ότι 1971 είχε βγει Μις Ευρώπη σε έκθεση της SAMIA στο Τορίνο».


ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger