Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΜΑΓΙΣΣΑ!ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΗΣ! Με μασέτες κατακρεούργησαν μια γυναίκα κάτοικοι του βορειοανατολικού Μπουρούντι, η οποία είχε κατηγορηθεί για μαγεία, σφάζοντας παράλληλα πέντε παιδιά και εγγόνια της, ανάμεσά τους και ένα βρέφος.

«Μια ομάδα ανθρώπων επιτέθηκε στο σπίτι της Μάρτε Καμπατέσι, στην κοινότητα Μπουαμπαράνγκουε και την κατακρεούργησαν χτυπώντας την με μασέτες» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ρεβεριάν Ενζιγκαμπασάμπο, κυβερνήτης της επαρχίας Κιρούντο.

Οι κάτοικοι έσφαξαν στη συνέχεια τις δύο κόρες της και τα τρία εγγόνια της περιλαμβανομένου ενός μωρού τριών μηνών. «Αυτό που έκαναν είναι αχαρακτήριστο, αδικαιολόγητο», πρόσθεσε ο Καμπατέσι, διευκρινίζοντας ότι τα θύματα πέθαναν από τα τραύματα που υπέστησαν στο κεφάλι και στο λαιμό.

Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, η δολοφονία της γυναίκας στην περιοχή σημειώθηκε παρά το ότι οι αρχές είχαν διοργανώσει μια συνάντηση σε μια προσπάθεια να πείσουν τον πληθυσμό ότι τα περί μαγείας αποτελούν προλήψεις.

Στο Μπουρούντι δεκάδες άνθρωποι, κυρίως γηραιές γυναίκες, δολοφονούνται κάθε χρόνο αφού κατηγορούνται πως ασκούν μαγεία και οι φόνοι τους μένουν πολύ συχνά ατιμώρητοι.Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger