Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Διαπραγματευτείτε την Σωτηρία σας στόν παράδεισο! Η Καθολική Εκκλησία επαναφέρει τα συγχωροχάρτια!ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ vagedim atheatignosi.blogspot.com  
Το συγχωροχάρτι, στα λατινικά indulgentia (ελληνική μεταφορά, η ιντουλγκέντσιαιντουλγκέντζα και ιντουλγκέντια), ήταν ένα έγγραφο το οποίο βεβαίωνε άφεση αμαρτιών και το οποίο χορηγούνταν έναντι χρημάτων, υποσχέσεων ή άλλων παραχωρήσεων από εκκλησιαστική αρχή.
Θεολογικό έρεισμα των συγχωροχαρτιών αποτελούσε η αντίληψη της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, ότι η εξομολόγηση δεν αρκεί για να πάρει όλες τις συνέπειες της αμαρτίας.


Στίς μέρες μας όμως μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα πάντα! 
Ακόμη και τη σωτηρία της ψυχής σας.
Ο Πάπας Βενέδικτος ανακοίνωσε στούς πιστούς του να πληρώσουν την Καθολική Εκκλησία για να διευκολύνει το δρόμο τους μέσω του καθαρτηρίου να ανοίξουν οι πύλες του ουρανού. 

Οι New York Times αναφέρουν ότι ακόμα κι αν η εκκλησία έσπασε επίσημα με την ιστορική πρακτική,(κάντε κάτι καλό, και η εκκλησία θα βοηθήσει να σας απαλλάξει)

Το 1960, ο Πάπας το επανέφερε . Η Καθολική Εκκλησία είχε απαγορεύσει την πρακτική πώλησης συγχωροχαρτιών από το 1567. 

Η χρηματική δωρεά δεν θα ήταν λάθος. «φιλανθρωπικές δωρεές, σε συνδυασμό με άλλες πράξεις, μπορεί να σας βοηθήσουν να κερδίσετε μια θέση στόν παράδεισο" Μπορείτε ακόμη να αγοράσετε συγχωροχάρτια για τα αγαπημένα σας πρόσωπα που είναι ήδη νεκροί, προσφέροντας μ΄αυτό τον τρόπο κάτι για την Εκκλησία εδώ στη Γη. ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ vagedim atheatignosi.blogspot.com  Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger