Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣΠερίπου δεκαεννέα εκατομμύρια ρούβλια, που αντιστοιχούν σε περίπου 500.000 ευρώ, συγκέντρωσε η Ρωσική Εκκλησία, μέσω του εράνου που διενεργεί, για να βοηθήσει τους άπορους στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος Φιλανθρωπικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών της Ρωσικής Εκκλησίας, που συντονίζει τον έρανο, το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε έως τις 22 Μαΐου, από δωρεές, απ΄όλη τη χώρα, από ενορίες, επισκοπές και μοναστήρια, καθώς και από ιδιώτες, μετά από την προτροπή του ιδίου του Πατριάρχη Μόσχας και πασών Ρωσιών,Κυρίλλου, τον περασμένο Ιανουάριο. Ο έρανος ξεκίνησε στις 19 Φεβρουάριου, μετά από σχετική εγκύκλιο που είχε αποσταλεί στις εκκλησίες και στις μονές του Πατριαρχείου, σε όλη τη χώρα. Οι δωρεές, που κυμαίνονται από 100 έως 400 ρούβλια, προέρχονται από ανθρώπους, που ζουν και σε μέρη απομακρυσμένα, αλλά και από το εξωτερικό, όπως αναφέρει ο επικεφαλής του Τμήματος Φιλανθρωπικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών της Ρωσικής Εκκλησίας, Κωνσταντίν Μπασίλοφ. Οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται το πρόβλημα της Ελλάδας ως δικό τους. Αυτή είναι η πεποίθησή μας, καθώς έχουμε δωρεές από ιδιώτες ακόμη και από την Καμτσάτκα και το Σαχαλίν, από ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων , επισημαίνει ο κ. Μπασίλοφ. 

Ποίοι θα τα φάνε όμως;
Οι δωρεές από τον έρανο θα διατεθούν για τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Και ως γνωστόν στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σιτίζονται κατά συντριπτική πλειοψηφία λαθρομετανάστες, μουσουλμανικής κυρίως καταγωγής. Πού να ήξεραν οι καημένοι οι Ρώσοι που έδιναν τα λεφτά τους, για να τρώνε οι αδελφοί αυτών που δολοφονούν Ρώσους … 

elkosmos 

filologos10.wordpress.com < <

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger