Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Η ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ!


world government africa

Οι παγκοσμιοποίητες της Αφρικής έχουν προσχωρήσει με τους ομολόγους της παγκοσμιοποίησης της Αμερικής και της Αυστραλίας στην πρόσκληση για μια παγκόσμια κυβέρνηση.
Σε μια πρόσφατη διάσκεψη με τίτλο «προώθηση μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης για την πρόοδο της ανθρώπινης φυλής »που διοργανώθηκε από το Ροδοσταυρικό Τάγμα στην ζώνη του Λάγος  στη Νιγηρία.
 οι παρουσιαστές προέβαλαν τα επιχειρήματά τους για την παγκόσμια κυβέρνηση, και κάλεσαν και τους παγκόσμιους πολιτικούς και τους θρησκευτικούς ηγέτες για να συλλάβουν νέους τρόπους στο διάλογο και  να φέρουν γρηγορότερα μια παγκόσμια κυβέρνηση και μια νέα παγκόσμια τάξη.
Ένας από τους πιο ισχυρούς ομιλητές, ο Τζόνσον Ikube, αναφέρθηκε κατά την παρουσίαση του στην παγκόσμια κυβέρνηση ότι  «μια παγκόσμια κυβέρνηση θα δει ολόκληρο τον κόσμο με υπευθηνότητα  και, επομένως, θα εστιάσει στην ολιστική, επιταχυνόμενη αύξηση και ανάπτυξη κατά τρόπο βιώσιμο που εξασφαλίζει συνεργασία μεταξύ του ανθρώπου και της φύσης.
Οπότε ποιο είναι το Ροδοσταυρικό Τάγμα, και αυτό το συνέδριο γιατί είναι τόσο σημαντικό ; 
Το τάγμα των Ροδόσταυρων περιγράφεται ως μια παγκόσμια φιλοσοφική και ανθρωπιστική αδελφική οργάνωση που έχουν αφιερώσει τη μελέτη τους στα μυστήρια της ζωής και του σύμπαντος. 
Το Ροδοσταυρικό Τάγμα έχει στενές σχέσεις με τους μασόνους. Εχουν χαρακτηριστεί ως επιρροή του σύγχρονου Ελευθεροτεκτονισμού και βοήθησε να αναπτύξουν τη φιλοσοφία τους. Παλαιότερα μέλη του Ροδοσταυρικού Τάγματος  περιλαμβάνουν  τους  Ρόναλντ Ρίγκαν , Τζώρτζ Ουάσινγκτόν, και  Ισαάκ Νεύτων .
Η σημασία των προσκλήσεων για την παγκόσμια κυβέρνηση από τη ζώνη του Λάγος του Ροδοσταυρικού Τάγματος είναι ότι είμαστε σήμερα μάρτυρες κλήσεις για μια παγκόσμια κυβέρνηση που προέρχεται από σχεδόν όλους τους τομείς της κοινότητας. Είδαμε Αυστραλοί πολιτικοί να καλούν για παγκόσμια κυβέρνηση , η πρόσκληση του Βατικανού για την παγκόσμια κυβέρνηση , οι αμερικανοί πολιτικοί καλούν λόγο για παγκόσμια κυβέρνηση , τα Ηνωμένα Έθνη έχουν μιλήσει για μια παγκόσμια κυβέρνηση και πολλοί άλλοι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων έχουν ζητήσει παγκόσμια κυβέρνηση .
Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης στο Λάγος, επίσης αναφέρθηκε ο ομιλητής ikube Τζόνσον λέγοντας οτι «πρέπει να μετονομαστεί και να μεταρρυθμιστεί το Συμβούλιο Ασφαλείας. 
Η εστίασή του πρέπει να είναι σε συνολικές και ατομικές ανησυχίες. Ο κόσμος πρέπει να κατευθυνθεί προς μια παγκόσμια κοινή γλώσσα. Αυτό θα βοηθήσει στην εξάλειψη της καχυποψίας και της διαίρεσης
Ωστόσο, αυτό που πρέπει όλοι να ανησυχούμε είναι το γεγονός που η απαίτηση μιάς παγκόσμιας κυβέρνησης έχει αρχίσει να έχει απήχηση σε μικρότερα λιγότερο σημαντικά ιδρύματα και επίσης τώρα αρχίζει να ακούγεται από την Αφρική, και όχι απο την Ευρώπη την Αμερική και την Αυστραλία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger