Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣΟι θέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προβληματίζουν μεγάλο μέρος ψηφοφόρων που μπορεί στα οικονομικά να συμφωνούν -έστω κι έτσι όπως τα λένε διάφορα στελέχη του- στα εθνικά όμως και στα θέματα της άμυνας,αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά.
Για παράδειγμα ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας ο οποίος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, έκανε λόγο για εξεύρεση χρημάτων από τη δραστική περιστολή των αμυντικών δαπανών. Ωστόσο, όταν ερωτήθη από τον δημοσιογράφο για το τί θα γίνει με την Τουρκία σε περίπτωση μείωσης των εξοπλιστικών προγραμματών, τότε απάντησε: "Θα το ρισκάρουμε".
Είναι σαφές ότι τέτοια ρίσκα η χώρα δεν μπορεί να πάρει.Είναι άλλο να λέμε ότι πρέπει να χαράξουμε δική μας πολιτική και σχεδιασμό στους εξοπλισμούς ,μέσω του οποίου θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη τουρκική απειλή χωρίς να σπαταλάμε υπέρογκα ποσά κι άλλο να αντιμετωπίζουμε με διάθεση “στοιχηματική” το ζήτημα της Άμυνας.
Αυτά δεν μπορούν να πείσουν κανένα.Ακόμη και τους ψηφοφόρους του κ.Τσίπρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger