Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

το δερματόδετο ευαγγέλιο του Βαρνάβα του οποίου οι αποκαλύψεις ισχυρίζεται το Ιράν οτι θα μειωθεί ο Χριστιανισμός και θα ταρακουνηθεί η ανθρωπότητα!





  • Το κείμενο είναι γραμμένο σε δέρμα ζώου, πιστεύεται ότι είναι ένα αυθεντικό κείμενο του Ευαγγελίου του Βαρνάβα, ενός από τους μαθητές του Ιησού
  • Ανακαλύφθηκε από τις τουρκικές αρχές το 2000, κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης κατά του λαθρεμπορίου
  • Η ιρανική έκθεση υποστηρίζει  ότι το βιβλίο δηλώνει ότι ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε,  και οτι Προέβλεψε την έλευση του Προφητη Μωάμεθ
  • Το Βατικανό έχει κάνει επίσημο αίτημα για να δείτε το κείμενο
Ενα δερματόδετο θρησκευτικό κείμενο, που πιστεύεται ότι χρονολογείτε από τον πέμπτο αιώνα, αλλά ανακαλύφθηκε μόλις πριν από 12 χρόνια, θα προκαλέσει την κατάρρευση του χριστιανισμου σε όλο τον κόσμο.
Το βιβλίο, είναι γραμμένο σε δέρμα ζώου, κατασχέθηκε κατα τη διάρκεια μιας επιχείρησης αντιλαθραίου περάσματος στην περιοχή της μεσογείου στην Τουρκία το 2000.
Οι Τουρκικές αρχές πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι μία αυθεντική έκδοση του Ευαγγελίου από τον Βαρνάβα, μαθητή του Ιησού, και μια ιρανική έκθεση Τύπου ισχυρίστηκε ότι το περιεχόμενό της θα προκαλέσει την πτώση του χριστιανισμού αποδεικνύοντας ότι το Ισλάμ είναι η μοναδική και δίκαιη θρησκεία.


Άλλοι έχουν απορρίψει τις ερμηνείες του Ιράν ως «γελοίες» και κάνουν λόγο για αντιχριστιανικη προπαγάνδα. 
Ο Ιρανικός Τύπος ισχυρίζεται ότι το κείμενο γράφτηκε τον 5ο ή 6ο αιώνα και προέβλεψε τον ερχομό του Προφητη Μωάμεθ και την θρησκεία του Ισλάμ. 
ισχυρίζονται ότι το κεφάλαιο 41 του Ευαγγελίου αναφέρει: «Ο Θεός έχει τον εαυτό του κρυμμένο ως Αρχάγγελο Μιχαήλ που έδιωξε τους (Αδάμ και Εύα) από τον ουρανό, (και) όταν ο Αδάμ γύρισε, πρόσεξε ότι στον ουρανό, γράφτηκε "La Ηλά ela Αλλάχ, ο Mohamad Rasool Αλλάχ», «έννοια Αλλάχ είναι ο μόνος Θεός και προφήτης ο Μωάμεθ.
Υποστηρίζει ότι το κείμενο αναφέρει ότι ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε, και ότι ο ίδιος προέβλεψε τον ερχομό του Μωάμεθ. 
Το βιβλίο, είναι γραμμένο στα Συριακά, μια διάλεκτο της αραμαϊκής, που προβλέπει ακόμη και την έλευση του Μεσσία. 
Αποστόλου Βαρνάβα Χαμηλή Res.jpgAD2BAR Ελληνική Ορθόδοξη θρησκευτική εικόνα στο Μοναστήρι του Αποστόλου Βαρνάβα





Ο ενθουσιασμός κορυφώθηκε το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, όταν αναφέρθηκε ότι το Βατικανό είχε κάνει επίσημο αίτημα για να εμφανιστε το βιβλίο.
Δεν είναι γνωστό εάν η αίτηση έγινε δεκτή.
Το βιβλίο είχε διατηρηθεί στο Δικαστικό μέγαρο στην τουρκική πρωτεύουσα, την Άγκυρα, και είχε μεταφερθεί με αστυνομικς φρουρά στο Εθνογραφικό Μουσείο της πόλης. 
Η ανακάλυψη είναι τόσο τεράστια που θα ταρακουνήσει την ανθρωπότητα!


«Το πιο σημαντικό γεγονός, όμως, είναι ότι αυτή η Αγία Γραφή έχει προβλέψει τον ερχομό του προφήτη Μωάμεθ και την θρησκεία του Ισλάμ».
Αν και τουρκικές αρχές πιστεύουν ότι το κείμενο είναι γνήσιο, άλλοι ερευνητές αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα του. 
Ασφαλής φύλαξη: Το βιβλίο ήταν αποθηκευμένα στον τομέα της δικαιοσύνης της Άγκυρας Μέγαρο μετά την κατασχέθηκε από τους λαθρεμπόρους
Ο Erick Stakelbeck, αναλυτής της τρομοκρατίας και στενός παρατηρητής των ιρανικών υποθέσεων, είπε: «Το ιρανικό καθεστώς είναι δεσμευμένο να πατάξει το χριστιανισμό με οποιοδήποτε μέσο, είτε αυτό σημαίνει  την εκτέλεση Χριστιανών, ή επίθεση σε  εκκλησίες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger