Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Η Ασταξανθίνη καταπολεμά την γήρανση.


ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ vagedim atheatignosi.blogspot.com

Η Ασταξανθίνη βρίσκεται συνήθως στα χρωματιστά κοχύλια και εξωτερικά στο καβούκι πολλών πλασμάτων του βυθού της θάλασσας.
Είναι ένα πολύ ισχυρό, και ακόμα σχετικά άγνωστο αντιοξειδωτικό.
 Ποιος θα πίστευε ότι ένα κέλυφος απο καβούρι θα είχε ένα από τα καλύτερα αντιοξειδωτικά.

Το σώμα χρειάζεται όλες τις μορφές των αντιοξειδωτικών, και αυτή η συγκεκριμένη μορφή είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τους ανθρώπους. ουσιαστικά  τα μόρια των διαφόρων μολυσματικών παραγόντων της ατμόσφαιρας επιταγχύνουν την γήρανση, αλλά τα αντιοξειδωτικά όπως η ασταξανθίνη βρίσκονται στο επίκεντρο της μάχης μέσα στο σώμα σας για να καταπολεμήσουν τα αποτελέσματα της γήρανσης.

Σε θέση να αντιστρέψουν τη διαδικασία γήρανσης δραματικά, τα αντιοξειδωτικά έχουν επαινεθεί ώς ευεργετικά για το ανθρώπινο δέρμα. Τα αντιοξειδωτικά λειτουργούν μόνο σε περίπτωση που υπάρχουν τα αντίθετα και καταστρεπτικά μόρια γύρω από τα - οξειδωτικά - χημικά που δεσμεύουν και κυριολεκτικά εξουδετερώνουν, προστατεύοντας άλλες αυξήσεις κυττάρων από ενδεχόμενους κινδύνους από τα οξειδωτικά.

ελεύθερες ρίζες, που προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις μέσα στα μικροσκοπικά πολλά συστήματα του σώματος. Αν τα οξειδωμένα κύτταρα τρέχουν ανεξέλεγκτα, ή αν υπάρχει έλλειψη αντιοξειδωτικών που υπάρχουν στο σύστημα.

Αν και τα αντιοξειδωτικά έχουν αποδειχθεί ευεργετικά σε όλους τους τομείς, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η οξείδωση είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της βιολογίας μας.

Τα πολλά οφέλη για την υγεία των αντιοξειδωτικών, όπως της ασταξανθίνης μπορούν να αξιοποιηθούν αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια μιας περιόδου μερικών εβδομάδων. Μια ώθηση στην όραση είναι αμέσως αξιοπρόσεχτη η δύναμη αυτού του αντιοξειδωτικού ακυρώνει ουσιαστικά τις συνέπειες της υπεριώδους ακτινοβολίας που μπορεί να εισέρχεται στα μάτια σας. 
Με Την πάροδο του χρόνου θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας είναι πιο λείο και πιο υγιεινό - ένας από τους κύριους λόγους που τα αντιοξειδωτικά θεωρούνται αντιγυραντικα.
Εσωτερικά, ο εγκέφαλός σας θα αισθανθεί  τα αποτελέσματα ,επίσης η αναγέννηση των κυττάρων του εγκεφάλου, θα συμβάλει στη μείωση της εμφάνισης της άνοιας και της νόσου Αλτσχάιμερ. 

ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ vagedim atheatignosi.blogspot.com



Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger