Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΗΠΑ:Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΕΚΤΑΣ «ΜΑΥΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΣΚΟΤΩΣΕ 4ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ


Ο Peter Lucas Moses (Πέτρος Λούκας Μωυσής), ηγέτης της θρησκευτικής αίρεσης «Μαύροι Εβραίοι» (Black Hebrews), ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία μιας 28χρονης γυναίκας και ενός 4χρονου αγοριού. Το κίνητρο πίσω από την δολοφονία αυτή λέγεται ότι είναι πεποίθηση του ηγέτη της σέκτας ότι το παιδί ήταν ομοφυλόφιλο.

Ο ‘Μωυσής’, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί η θανατική ποινή. Τα δύο θύματα, η Antoinetta Yvonne McKoy και ο Jadon Higganbothan, ζούσαν με τον Μωυσή κατά τη στιγμή της διάπραξης της αξιόποινης πράξης. Τα πτώματά τους βρέθηκαν αργότερα τυλιγμένο σε σακούλες σκουπιδιών και θαμμένα στην αυλή της μητέρας του Μωυσή.

 Ο 27χρονος Μωυσής είναι ο ηγέτης μιας φονταμενταλιστικής θρησκευτικής αίρεσης, τα μέλη της οποίας, μεταξύ των οποίων πολλές γυναίκες και παιδιά, τον αποκάλεσαν «ο Κύριος». Ο Μωυσής φέρεται να ζούσε μαζί με τουλάχιστον τρεις γυναίκες, οι οποίες λογίζονταν ως  "σύζυγοι", και εννέα παιδιά και σε ένα υπνοδωμάτιο στο σπίτι στο Durham της Βόρειας Καρολίνας. Ο Μωυσής είναι ο βιολογικός πατέρας όλων των παιδιών, εκτός από τον Jadon.

Τα μέλη της αίρεσης Μαύροι Εβραίοι, πιστεύουν ότι είναι απευθείας απόγονοι των αρχαίων φυλών του Ισραήλ. Οι Μαύροι Εβραίοι επίσης, πιστεύουν ότι επίκειται ένας «φυλετικός πόλεμος», από τον οποίον οι μαύροι θα αποδειχτούν κυρίαρχοι και υπέρτεροι, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου που επικαλείται η News-Observer. 

Οι κοινότητες των Μαύρων Εβραίων ιδρύθηκαν στα τέλη του 19ου και στις αρχές του 20ου αιώνα. Στα μέσα της δεκαετίας του 1980, ο αριθμός των Μαύρων Εβραίων στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν μεταξύ 25.000 και 40.000. Σήμερα υπολογίζεται ότι υπάρχουν 200.000 Αφρο-Αμερικανοί Εβραίοι.

Μια από αυτές τις κοινότητες, η Σύναξη των Φυλάκων της Εντολής (Commandment Keepers Congregation) ιδρύθηκε στο Χάρλεμ το 1919, από τον Wentworth Arthur Matthew (φώτο).
Οι Φύλακες της Εντολής ακολουθούν τις εβραϊκές παραδόσεις και γιορτές. Πιστεύουν ότι είναι απόγονοι του βασιλιά Σολομώντα και της Βασίλισσας του Σαβά. Ο Μάθιου δίδαξε ότι «ο μαύρος είναι Εβραίος» και ότι «όλοι οι Εβραίοι είναι γνήσιοι Μαύροι».

Η περιθωριακή θρησκευτική αίρεση θεωρεί την ομοφυλοφιλία ως βδέλυγμα, και είναι αυτό που υποτίθεται ότι οδήγησε τον Μωυσή να σκοτώσει το μικρό αγόρι. Είχε υποψίες ότι το 4χρονο παιδί ήταν «ομοφυλόφιλος» και είχε δει λέει, το παιδί να χτυπάει τα οπίσθια ενός άλλου αγοριού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μωυσής πυροβόλησε τον Jadon, ενώ έλεγε το Πάτερ Ημών στα εβραϊκά. Το WRAL.com ανέφερε φρικιαστικές λεπτομέρειες γύρω από τη δολοφονία του αγοριού:

Κάποια στιγμή τον Οκτώβριο του 2010, μια από τις «γυναίκες» του, η Smith είπε στον Μωυσή ότι ο Jadon είχε χτυπήσει τα οπίσθια ενός άλλου παιδιού, και ο Μωυσής θύμωσε και άρχισε να περπατά γύρω από το σπίτι με ένα όπλο.

Αρχίζει να ουρλιάζει, «Σου είπα να τον ξεφορτωθείς!». "Πώς θα το κάνω αυτό;"

Ο Μωυσής διέταξε δύο από τις γυναίκες να βάλουν υπολογιστές και ηχεία στο γκαράζ και όταν άρχισε να παίζει μουσική με την προσευχή του Κυρίου στα εβραϊκά, πήρε τον Jadon στο γκαράζ και έκλεισε την πόρτα. Ύστερα, οι γυναίκες άκουσαν έναν πυροβολισμό.

Την McKoy, η οποία είχε σχέσεις με τον ηγέτη της αίρεσης, την σκότωσε επειδή προσπαθούσε να εγκαταλείψει το σπίτι και να κόψει τις σχέσεις μαζί του.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger