Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ¨ΔΟΥΛΕΙΑ¨…¨ΓΚΡΙΖΟΙ ΔΟΥΛΟΙ¨ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑΙΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΓΚΡΙΖΟ ΑΤΡΙΧΟ ΔΕΡΜΑ, ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΣ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΚΡΙΖΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΥΨΟΣ. ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΔΗΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ. ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ, Η ΑΡΙΣΤΗ ΟΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ (ΕΧΟΥΝ
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΕΚΛΙΜΕΝΕΣ  ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ - ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ – ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΑΣΜΑΤΑ). ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΦΩΣ (ΦΥΣΙΚΟ Η ΤΕΧΝΗΤΟ), ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥΣ  ΗΧΟΥΣ, ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ , ΕΝΩ ¨ΛΟΥΖΟΝΤΑΙ¨ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΚΥΛΟΣ Η ΓΑΤΑ

         Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝ ΔΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ¨ΓΚΡΙΖΟΥ ΔΟΥΛΟΥ¨ ΘΑΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ¨ΓΚΡΙΖΩΝ ΔΟΥΛΩΝ¨. ΤΑ ¨ΓΚΡΙΖΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ¨ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΚΡΥΨΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΨΑΙΜΙΑΣ, ΣΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡΚΟΥΣ. ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ, ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ.       ΣΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 1940 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 1950 ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙΑΡΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ! ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΥΤΗΣ. ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΑΠΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΙΔΙΑ) ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΧΩΡΕΣ….ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ¨ΣΚΑΛΙΖΟΥΝ¨ ΠΟΛΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ (Χ-FILES) ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!


            «…ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ»…ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΚΑΛΙΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ¨ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ¨  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ¨ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ¨ (ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ¨ΚΑΝΑΛΑΡΧΙΔΩΝ¨)… ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ…!
ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ …ΠΡΙΝ ΑΠΟ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…! ΕΝΑΣ ΑΚΡΑΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ. ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, (…ΝΑ ΠΑΛΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ….)  ΙΔΡΥΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΑΠΥΡΟΥΣ, ΧΑΡΤΕΣ, ΜΑΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΟΠΛΑ, ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΖΕΤ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΩΘΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑΣ! ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΤΟΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ…?   ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ…? ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ¨ΞΕΡΑΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ¨!


           ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ). ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ Η.Π.Α ΚΑΙ ΠΡΩΗΝΕ.Σ.Σ.Δ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

          ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ¨ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ¨ ΑΛΛΑ ¨ΕΣΩΓΗΙΝΟΙ¨, ΗΤΑΝ ΟΙ ¨ΓΚΡΙΖΟΙ ΔΟΥΛΟΙ¨ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ! ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ¨ΓΚΡΙΖΟΥΣ¨ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ¨ΑΔΟΛΦΟ¨ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΤΣΙ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ….!
«…(ΕΠΙΚΑΙΡΟ) ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ???».

         ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…ΑΦΟΥ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ? ΜΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙ. ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ  ΤΡΕΙΣ (3) ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ 3 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!

Α) ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ.

Β) ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΥΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

Γ) ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ  (ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ) ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. ΕΤΣΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ - ΝΥΝ ΟΗΕ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ - ΝΥΝ ΔΝΤ, ΚΤΛ.  ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (!!!) ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ (ΕΙΡΩΝΕΙΑ). ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕ Ο ¨ΜΑΥΡΟΣ¨ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ¨ΕΠΙΓΕΙΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ¨ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.


   
            ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΗ ¨ΧΩΡΑ ΞΕΝΙΣΤΗ¨ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ. ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ¨ΓΚΡΙΖΟΙ¨ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.  ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 1947 (4 ΙΟΥΛΙΟΥ 1776 ΗΤΑΝ Η ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ…ΤΥΧΑΙΟ ???) ΠΕΦΤΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΑΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΡΟΣΓΟΥΕΛ. ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΘΕΜΑ. ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ. ΕΠΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!! ΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΓΙΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑΝ….ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ!

       ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ¨ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ¨. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ¨ΓΚΡΙΖΩΝ¨ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ¨ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ¨!!! ( ΝΑΤΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ). ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ (ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ (…ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ). ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΚΑΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ. Η ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΒΑΔΑ – AREA 51. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΟΙ ΘΕΑΣΕΙΣ ΤΩΝ U.F.O. (Α.Τ.Ι.Α.) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ¨ΓΚΡΙΖΟΙ ΔΟΥΛΟΙ¨ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟΣ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥ ΓΚΡΙΖΟΥ ΔΟΥΛΟΥ. ΕΚΕΙ ΕΞΑΛΕΙΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.


                   ΑΣ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ, ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ) ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΤΙ (Ο ΟΜΠΑΜΑ) ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΑΤΟ-ΦΑΤΣΟΕΙΔΗ ΟΝΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ! ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ (!!!?).        ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑΕΛΕΓΞΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ. ΟΤΙ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ¨ΒΛΕΠΕ¨ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΚΑΙ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΡΟΛΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ  ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ (?)¨ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ¨. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΑΝΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ¨ΑΠΟΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ¨. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.


             ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟ ΣΦΥΖΕΙ ΑΠΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΥΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΑΕΝΑΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ¨ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ¨ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 26.000 ΕΤΗ.  ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗΣ. Η ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΑΣ.

           ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ (ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ) …ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΣΤΟΡΓΙΚΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ ΚΑΙ ¨ΜΙΑΡΟΙ ΔΟΥΛΟΙ¨ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ …. ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ Η ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.         
ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝ

xemandrios1.

katohika

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger