Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ENA ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΛΑΣΜΑ


Μυστήριο: Η ανακάλυψη της παράξενο ζώο στην Ουκρανία έχει φέρει σε αμηχανία τους εμπειρογνώμονες

Πηγή Αθέατη γνώση: Κτηνίατροι στην Ουκρανία αγωνίζονται για να προσδιορίσουν ένα «μεταλλαγμένο» ζώο που σκοτώθηκε από κυνηγούς σε μια απομακρυσμένη περιοχή της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας.

Οι ντόπιοι λένε ότι είναι ένα μυστήριο "Chupacabra" που εντοπίστηκε μερικές φορές τα τελευταία χρόνια.

Εχει γκρι χρώμα με «δόντια» και ένα μακρουλό λαιμό, έχει κοντύτερα πόδια μπροστά,και  θυμίζει λίγο καγκουρό, ενώ όσοι το έχουν δει λένε ότι μοιάζει με σκύλο και αλεπού.

Υπήρξαν ισχυρισμοί ότι θα μπορούσε να είναι μια «μεταλλαγμένη» αλεπού που έχει δηλητηριαστεί από την ακτινοβολία, ενώ μια άλλη θεωρία ήταν ότι ίσως είναι ένα υβρίδιο που προέρχεται από ένα Σοβιετικό φυτό απο τη διεξαγωγή δοκιμών σε ζώα σχετικά με χημικά ή βιολογικά όπλα ανάπτυξης.

«Το ζώο δεν μοιάζει με αλεπού ή λύκο, ή  ρακούν,« είπε ο Μιχαήλ Ilchenko, αναπληρωτής επικεφαλής της κτηνιατρικής υπηρεσίας

«Δεν μπορεί να είναι και κουνάβι. Δεν έχω δει ποτέ ξανά τέτοιο ζώο, Αλλά, αν κρίνουμε από τα δόντια, σίγουρα μπορώ να πω ότι είναι ένα αρπακτικό. 

Alien: Το παράξενο πλάσμα μοιάζει με μια αλεπού, αλλά φέρει χαρακτηριστικά παρόμοια με ένα καγκουρό

«Η γνώμη μου είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα υβριδικό ζώο ή μεταλλαγμένο».

Μια μακάβρια και ανεπιβεβαίωτη εκδοχή είναι ότι ρουφούσε το αίμα από κοτόπουλα, κουνέλια και κατοικίδια ζώα που βρέθηκαν σκοτωμένα σε απομακρυσμένα χωριά.

Τα σκυλιά σύμφωνα με τους ντόπιους έχουν φοβηθεί από αυτό.

atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger