Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ!


Πηγή atheatignosi: 
Στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο καταπληκτικό. Μερικοί αυτόχθονες λαοί το έχουν γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Γιατί νομίζετε ότι πολλοί από τους εύρωστους του παγκόσμιου δικτύου, οι ομοαίματες φατρίες ζουν τόσο καιρό ... Η βασιλομήτωρ
 (102), η Βασίλισσα Ελισάβετ (86), Πρίγκιπας Φίλιππος (91), David Rockefeller (97), ο Πατέρας Τζορτζ Μπους (88), ο Χένρι Κίσινγκερ (89) ...
Γιατί; Επειδή δεν έχουν την ίδια μεταχείριση με το γενικό πληθυσμό και είναι ανανεωμένοι από ... την ζωτική ενέργεια των παιδιών .
Οι επιστήμονες έχουν δείξει ότι οι ενέσεις αίματος νεότητας, μεταφέρουν ημι-μαγικές, αναζωογονητικές ιδιότητες - τουλάχιστον στα ποντίκια. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το ίδιο θα μπορούσε να ισχύει και για τους ανθρώπους, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι ασθένειες όπως το Αλτσχάιμερ και μάλιστα η ίδια η γήρανση, μπορεί να προληφθεί μέσω της μετάγγισης νεανικού αίματος.
Αυτή η αποκάλυψη δεν είναι η υπόθεση μιάς επόμενης τριλογίας ταινιών με κάποιο εκρηκτικό ειδύλλιο-βαμπίρ. Πρόκειται για μια πραγματική επιστημονική ανακάλυψη που έγινε στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ και παρουσιάστηκε αυτή την εβδομάδα στην Εταιρεία για τις Νευροεπιστήμες στη Νέα Ορλεάνη.
Η μελέτη έδειξε ότι τα 18-μηνών ποντίκια που είχαν λάβει οκτώ μεταγγίσεις αίματος των νέων, εενεργούσαν πολύ πιό νεότερα, όπως τεσσάρων έως έξι μηνών, από τα άλλα ποντίκια που δεν είχαν λάβει μεταγγίσεις" είπε ο Δρ Villeda, ένας από τους ερευνητές.
Η μελέτη έδειξε επίσης ότι τα μεγαλύτερα ποντίκια που είχαν λάβει μεταγγίσεις αίματος, επίσης, άρχισαν να αυξάνονται νέες συνόψεις στον εγκέφαλό τους - οι συνδέσεις που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της μνήμης.
Το σημαντικό και εκπληκτικό αυτής της μελέτης είναι, ότι τα αποτελέσματα υποστηρίζονται από προηγούμενες έρευνες. Πέρυσι, οι ίδιοι ερευνητές του Στάνφορντ απέδειξαν ότι η ενέσεις σε νεαρά ποντίκια απο γηραιότερο αίμα, οδήγησαν στην ψυχική φθορά τα τρωκτικά.
Αυτή η έρευνα έγινε με αυτό το πιο πρόσφατο πείραμα, για να δούμε αν το αντίθετο θα μπορούσε να είναι αλήθεια.
Προχωρώντας εμπρός, είναι απίθανο ότι ένα φιαλίδιο νεανικού αίματος θα γίνει η θεραπεία για τη γήρανση. Αντ 'αυτού, οι επιστήμονες λένε ότι η νέα πρόκληση είναι να προσδιορίσουν τι ενώσεις φέρουν μέσα στο νέο αίμα αυτό το αναζωογονητικό αποτέλεσμα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger