Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ E. COLI

 Πηγή atheatignosi: Η οικογένεια ενός πεντάχρονου κοριτσιού που μάχεται με την ασθένεια Ε. coli, λένε ότι ο Ιησούς βλέπει απο πάνω το κοριτσάκι τους, και η απόδειξη είναι σε μια τοπική εφημερίδα της πόλης.
Η πέντε ετών Hannah Roberts ήταν στο νοσοκομείο για περίπου μία εβδομάδα, από τότε που αρρώστησε μετά την επίσκεψη της στο Κλίβελαντ County Fair.
Οι γιατροί διέγνωσαν στην Hannah την ασθένεια E. coli την Παρασκευή το βράδυ, τρεις ημέρες αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο Παίδων στο Charlotte.
Γύρω στις 10:25 μ.μ. την Κυριακή το βράδυ, μια εικόνα δημοσιεύτηκε σε ένα άρθρο σχετικά με την Hannah στην Gaston Gazette.
Η φωτογραφία δείχνει το νεαρό κορίτσι, με αυτό που κάποιοι λένε ότι είναι μια εικόνα του προσώπου του Ιησού πάνω από τον δεξί της ώμο.
Η οικογένεια της Hannah έχει παρακαλέσει για προσευχές από τότε που αρρώστησε.
Το Escherichia coli (E. coli) είναι ένα βακτήριο που ζει στο έντερο των ανθρώπων και των ζώων. Οι περισσότερες ποικιλίες των βακτηρίων αυτών δεν είναι επικίνδυνες ή προκαλούν σχετικά σύντομη διάρροια. Λίγα όμως στελέχη μπορεί να προκαλέσουν σοβαρή, αιμορραγική διάρροια και κοιλιακούς σπασμούς, που συνοδεύονται από σοβαρή βλάβη σε οργανικά συστήματα, όπως είναι η νεφρική ανεπάρκεια. 
Η Hannah προσβλήθηκε στα νεφρά, και είναι αναγκασμένη να περάσει από αιμοκάθαρση το απόγευμα της Δευτέρας.
"Εμείς απλά πρέπει να προσευχόμαστε ότι το σώμα της είναι αρκετά δυνατό για να ξεκινήσει η διαδικασία επούλωσης». 
"Πραγματικά, δεν υπάρχει φάρμακο για τη θεραπεία της. Παρακαλώ προσευχηθείτε. "

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger