Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ TASER - ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΡΑΒΔΙ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΣΑΜΟΥΡΑΙ


 Πηγή atheatignosi: «Η αστυνομία χθες το βράδυ συμπεριφέρθηκαν σαν« τραμπούκοι με τα όπλα », μετά από πυροβολισμό Taser με 50.000 βολτ  στην πλάτη ενός τυφλού.
Ένας αξιωματικός μπέρδεψε το λευκό ραβδί που κρατούσε για εγκεφαλικό επεισόδιο ένας συνταξιούχος διευθυντής της εταιρείας Κόλιν Farmer, με ένα σπαθί σαμουράι, χτυπώντας τον με το όπλο αναισθητοποίησης - και αφήνοντας τον συνταξιούχο στο έδαφος.


  • Ο ανώνυμος αξιωματικός έβαλε χειροπέδες στον ανάπηρο - που είναι δύο φορές θύμα εγκεφαλικού επεισοδίου - ο οποίος έπεσε στο έδαφος μετά από τον πυροβολισμό με Taser 50.000 βολτ  στην πλάτη του.
  • Ο φοβισμένος παππούς, ο οποίος είναι τυφλός και παράλυτος εν μέρει στη μία πλευρά του σώματός του, φοβήθηκε ότι είχε δεχθεί επίθεση από έναν ληστή.

  • Δεν έχουν ληφθεί πειθαρχικά μέτρα κατά του αξιωματικού. Αυτή η γκάφα είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα της ραγδαίας αύξησης του αριθμού απο αμφιλεγόμενα περιστατικά με τα όπλα, τα οποία μπορεί να αποβούν μοιραία.

    Δημοσίευση σχολίου

     
    Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
    Powered byBlogger