Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ 5Ης ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ; HAARP; Ο ΠΙΟ ΤΡΕΛΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΜΕΡΟΣ 1 - 3) ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΙΣ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Πηγή atheatignosi: Είναι αυτές οι φωτογραφίες και τα βίντεο η απόλυτη απόδειξη της "5ης Διάστασης" που τώρα ζούμε; Τα παρακάτω βίντεο καταγράφηκαν την Κυριακή 25 Νοέμβρη του 2012 στο Bloomington, Ιντιάνα και δημοσιεύθηκαν στο YouTube.

"Ο Tesla απέδειξε ότι είναι δυνατή η δημιουργία γιγαντιαίων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων (μερικές φορές και χιλιάδες μίλια μακριά), τα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να τροποποιήσουν τον καιρό και να δημιουργήσουν τεχνητές ξηρασίες,η πλημμύρες, η καταιγίδες. 

"Παράθεση από το “The Independent American” tax Fax #196 όπου διαβάζουμε τα εξής:". 

Το 1974 πραγματοποιήθηκε στο Βλαδιβοστόκ μια διάσκεψη κορυφής, κατά την οποία έγιναν συζητήσεις σχετικά με την τροποποίηση καιρού. Ο Πρόεδρος Gerald Ford και ο Χένρι Κίσινγκερ (CFR), Γραμματέας του κράτους, εκπροσωπήθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ ο σοβιετικός δικτάτορας Leonid Brezhenev και άλλοι σοβιετικοί αξιωματούχοι αντιπροσώπευσαν την ΕΣΣΔ.

Μαγνητοσκοπήθηκε την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012.Έχω αρκετό υλικό από αυτό το γεγονός. Δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία ότι η 5η βρίσκεται στο δρόμο της. Υπάρχουν πολλά πράγματα μαζί που το βοηθούν αυτό, και υπάρχουν πολλά πράγματα που προσπαθούν να το εμποδίσουν. Θέλω να σημειωθεί, ότι καθώς μαγνητοσκοπούσα, όπως θα δούμε σε αυτό το βίντεο, ένα ελικόπτερο άρχισε να κατευθύνεται προς το μέρος μου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger