Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΑΥΡΕΣ ΣΤΗ ΓΗ, ΕΓΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΠηγή atheatignosi: Η Svetlana Peunova, η οποία προέβλεψε ότι σαύρες από τον πλανήτη Nibiru θα επισκεφτούν τη Γη, έχει εγγραφεί σε ένα κόμμα που ονομάζεται «Volya» (στα ρωσικά).


Το κόμμα εμφανίστηκε σε μια λίστα από πολιτικές οργανώσεις στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Η ιστοσελίδα του κόμματος δηλώνει ότι η Δύση βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία.
" Υπάρχει ένας αιφνίδιος πόλεμος εναντίον της χώρας μας », γράφει η Peunova. «Κρύβεται προσεκτικά από τη μαζική προπαγάνδα. Αλλά τα αποτελέσματα είναι εμφανή: οι απώλειες του πληθυσμού κατά τη διάρκεια των ετών της μεταρρύθμισης είναι συγκρίσιμα με απώλειες της Ρωσίας στο Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του [Β 'Παγκοσμίου Πολέμου] ".
Η Peunova έγραψε επίσης ότι η Ρωσία έχει γίνει μια αποικία.
"Θα πρέπει να τρώμε τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα, που θα οδηγήσουν σε υπογονιμότητα, επειδή αυτοί είναι οι όροι στο πλαίσιο του ΠΟΕ," έγραψε η Peunova  στο πρόγραμμα του κόμματός της.
Το κόμμα το μόνο που κατάφερε ήταν να καταχωρηθεί, μετά οι διαδικασίες για την εγγραφή χαλάρωσαν από τον τότε πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
Η Peunova ισχυρίζεται πως είναι μια θεραπευτής. Έγραψε και βιβλία για θεραπεία χωρίς φάρμακα.
Επίσης πρόβλεψε ότι το 2012, η γη θα επιτεθεί από τα ερπετά από το μυθικό πλανήτη Nibiru ψάχνοντας τα «νέα θύματα.»
Πιστεύει, επίσης, ότι υπάρχει μια παγκόσμια κυβέρνηση και ότι ένας κομήτης μπορεί να διασχίσει την ατμόσφαιρα μακριά από τη Γη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger