Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ




Αναρτήθηκε απο Vagedim

13 Φεβρουαρίου 2013


Το άρθρο είναι του Λιακόπουλου Δημοσθένη απο την διαδυκτιακή εκπομπή στο Prisonplanet



Οι δύο αδελφότητες του σκότους υπάρχουν πάνω απο 40.000 χρόνια, και πάνε να διαλυθούν. Ολοι οι μπαχομέχ να πάνε με την Λίλιθ λαμασθού, και όλοι οι υπόλοιποι, εφόσον τους επιλέξει ο Σαμαέλ να πάνε μαζί του. Διότι όσοι δεν επιλεγούν θα δημιουργήσουν μια τρίτη κάστα.

Τα δυο αντίπαλα μέρη θα'ρθούν σε έναν ιδιότυπο πόλεμο, με εκφραστές τους δούλους τους ανθρώπους, ο καθένας. Απο την μιά οι σατανιστές, κι απο την άλλη οι μπαχομέχ.

Παρόμοια έγιναν και στην επιφάνεια της γής στο παρελθόν. Κάτω όμως στα τάρταρα πως θα διαχωριστούν αφου εκεί είναι χωρισμένος στα δύο, ο λεγόμενος "κάτω κόσμος" απο τους αρχαίους έλληνες, στον έναν που είναι η μία αδελφότητα, και στον άλλον που είναι η άλλη, κι έχει παντού μέσα μπαχομέχ. Πως θα αποτραβηχτούν, και πως θα μπορέσουν να βρούν άκρη τι τούς γίνεται;
Εκεί κάτω παίζεται το μεγάλο παιχνίδι.


Μην ξεχνάμε ότι η μία πρωτεύουσα της μιάς αδελφότητας είναι κάτω απο την Πελοπόννησο, και η άλλη αντιστοιχεί κάπου στην ανατολή στο εσωτερικό της γής. Οι νεφελίμ επομένως αν στο εσωτερικό, "υποκάτω της γής" που αναφέρουν και οι γραφές, χτυπηθούν μεταξύ τους, τι θα γίνει στην επιφάνεια, και τι συνέπειες θα έχει αυτό για τις δυνατότητες που θα έχουν οι νεφελίμ όταν σύμφωνα με τις προφητείες βγούν στην επιφάνεια της γής; Αν δηλαδή πολεμήσουν μεταξύ τους υποκάτω της γής, τι δυνατότητες θα έχουν μετά, Θα μπορέσουν να μας βλάψουν το ίδιο αν ήταν ενωμένοι, και το ίδιο μετά απο ένα συντριπτικό εφιαλτικό πόλεμο αναμεταξύ τους όπου θα χρησιμοποιήσουν ότι έχουν και δεν έχουν ο ένας εναντίον του άλλου;
Τις προφητείες πολλοί τις ακούν, αλλά ο καθένας θέλει να ερμηνεύει, να εξηγεί, να παραποιεί,να παραφράζει, η να το λεεί με δικό του τρόπο όπως νομίζει ότι θα έπρεπε να είναι. Κανείς όμως δεν πιάνει τις προφητείες κατά λέξη. Τέτοιες προφητείες έχει δώσει ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο οποίος  είπε, ότι πρώτα θα πέσει ο κλώνος. Αυτό, σε συνδυασμό με την εικόνα του θηρίου στην Αποκάλυψη, ότι δηλαδή ο αντίχριστος θα πρέπει να έχει έναν κλώνο, μια πιστή εικόνα, ένα αντίγραφο που όπως αναφέρει η Αποκάλυψη, θα μιλάει και θα πράτει. Αυτή η εικόνα του αντιχρίστου, ο κλώνος, είχε αποφασιστεί όταν τα "παιδιά" ήταν αγαπημένα, να βγεί απο το γένος Μπενεμόν της μαύρης αδελφότητας. Το ότι έχει αποφασιστεί να βγεί απο το γένος Μπενεμόν της μαύρης αδελφότητας, είναι  ενα δεδομένο το οποίο δεσμεύει όλους τους Μπαχομέχ, και έχει και την έγκριση της Βασιλομήτωρος Λίλιθ Λαμασθού. Το τι θα γίνει τώρα που "πλακώθηκαν" μεταξύ τους απλά θα το δούμε.

Αν κάτω γίνει χαμός, δηλαδή αν αποδυναμωθούν οι νεφελίμ επειδή θα σφαχτούν μεταξύ τους, δεν θα έχουν τόσο ισχύ εναντίον των ανθρώπων, και δεν θα του αφανίσουν όλους, παρά μόνο το 1/3 όπως λέει η προφητεία στην αποκάλυψη. Επομένως, "άν ο πόλεμος πιαστεί απο κάτω, λίγα θα πάθετε".
"άν ο πόλεμος πιαστεί απο πάνω, δηλαδή αν μας την πέσουνε κανονικά, θα καταστραφούμε θα αφανιστούμε, δεν θα μείνει τίποτα. Αρα έρχεται η ώρα να κατανοήσουμε τι σημαίνουν οι προφητείες του παπούλη του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, ο οποίος απ΄ότι φαίνεται γι αυτή την εποχή μιλούσε. Αν ο πόλεμος πιαστεί απο κάτω θα είναι κοντά το ποθούμενο, και λίγα θα πάθετε. Το 1/3 των ανθρώπων θα αφανιστεί. Αν ο πόλεμος πιαστεί απο πάνω, δηλαδή αν βγούν οι "άλλοι" με πλήρη ισχύ, θα καταστραφείτε, δεν θα μείνει τίποτα. Επομένως σύμφωνα και με την αποκάλυψη, ο πόλεμος θα πιαστεί απο κάτω.

Οπότε όσοι θέλανε τον πόλεμο να πιαστεί σε θερμόν επεισόδιο κ.τ.λ, ας ηρεμήσουν, διότι μερικοί βιαζόντουσαν να γίνει το θερμό επεισόδιο.  Συμπέρασμα, ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι λένε οι γραφές όταν έρθει η ώρα. 

atheatignosi

4 σχόλια :

  1. Να ζητήσουμε απο το γραφείο τύπου της Λιλιχ Λαμασθου επιβεβαίωση η διάψευση των παραπάνω.
    Επίσης, το βράδυ όλοι προσευχομαστε στον Κοσμα τον Αιτωλο, μπας και εμφανιστεί σε κάποιον και δώσει παραπάνω διευκρινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MIA TΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.

    ΟΤΑΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ << ΑΠΟ ΠΑΝΩ >> ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ << ΑΠΟ ΚΑΤΩ>>.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ .
    Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΠΛΑΝΗΣ. ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ .

    ΑΠΛΑ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.
    † IHCOYC ΧΡΙCΤΟC ΝΙΚΑ †

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προφητεία = πρόγραμμα και αυτός που την προφητεύει συνεργεί σε αυτήν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΙΕΣ-ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΦ ΕΝΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ, ΑΦ ΕΤΑΙΡΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ...ΑΞΙΟΣ! ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΓΑΙΟΚΤΗΜΟΝΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΦΙ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΞΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger