Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΚΙΝΕΖΟΣ ΙΧΘΥΟΠΩΛΗΣ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙ




Επιμέλεια άρθρου Vagedim

3 Απριλίου 2013

Ο ιχθυοπώλης έπαθε κάτι σαν σοκ, ενώ καθάριζε το καλαμάρι για έναν πελάτη, βρήκε μια οκτώ ιντσών ζωντανή βόμβα στο εσωτερικό του. Ο ιχθυοπώλης σκέφτηκε ότι κάτι υπήρχε πάνω στο μαχαίρι του όταν χτύπησε κάτι μεταλλικό.
Το 90 εκατοστά καλαμάρι πιάστηκε στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, στην Κίνα, και πωλήθηκε στην ψαραγορά στο νομό Jiaoling.
Ο ιχθυοπώλης έδωσε το όνομά του ως κ. Huang στην τοπική εφημερίδα και είπε: "Αυτό το είδος καλαμαριού ζει κοντά στην ακτή και συνήθως κάνει γεύματα με μικρά ψάρια και γαρίδες.
"Ίσως σκέφτηκε ότι η βόμβα ήταν το αγαπημένο του φαγητό και την κατέβασε σχεδόν μονορούφι.Είχε σίγουρα μεγάλη κοιλιά, όταν πιάστηκε ».
Ο άνθρωπος κάλεσε την αστυνομία, η οποία συμπέρανε ότι θα μπορούσε να είχε πέσει από ένα πολεμικό τζετ, αλλά η ημερομηνία ήταν ασαφής.
Οι τριών-λιβρών βόμβα πυροδοτήθηκε σε ελεγχόμενη έκρηξη από την αστυνομία, η οποία ανέφερε ότι παρά την παλαιότητα της εμφανισιακά, ήταν ακόμα ενεργή και θα μπορούσε να έχει ανατιναχθεί ανά πάσα στιγμή.
Περιέργως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα εκρηκτικό βρέθηκε στην κοιλιά ενός ζώου.Το 2007, μια φάλαινα βρέθηκε με κομμάτια από μια βόμβα του 19 ου  αιώνα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger