Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗ ΧΙΛΗ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ


Επιμέλεια άρθρου Vagedim

27 Απριλίου 2013 

Ένα τριών ημερών μωρό ρίχτηκε στη φωτιά και κάηκε μέχρι θανάτου σε μια φρικιαστική τελετουργία, επειδή ένας θρησκευτικός ηγέτης είχε αποφασίσει ότι ήταν ο αντίχριστος και ότι το τέλος του κόσμου ήταν κοντά. 

AIG Advertisement
Η αστυνομία στη Χιλή έχει συλλάβει τέσσερα άτομα που κατηγορούνται για συμμετοχή στην τελετουργία στην οποία το βρέφος είχε τοποθετηθεί σε μια ξύλινη επιφάνεια με το στόμα του φιμωμένο πριν ριχτεί στις φλόγες.
Το μωρό μεταφέρθηκε σε ένα λόφο στην πόλη της Colliguay κοντά στο λιμάνι της Χιλής Valparaiso στις 21 Νοεμβρίου, όπου πραγματοποιήθηκε το τελετουργικό.
Η μητέρα του μωρού, η 25-χρονη Ναταλία Guerra, είχε εγκρίνει δήθεν τη θυσία.
Ο Miguel Ampuero, απο την μονάδα έρευνας της αστυνομίας δήλωσε: «Το μωρό ήταν γυμνό.
«Ηταν δεμένο με ταινία γύρω από το στόμα του για να μην ακούγονται τα ουρλιαχτά. Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε σε μια ξύλινη επιφάνεια.
«Μετά καλώντας τα πνεύματα το πέταξαν στη φωτιά ζωντανό».
Οι αρχές δήλωσαν ότι μια 12-μελή αίρεση που ιδρύθηκε το 2005 καθοδηγείται από τον 36-χρονο Ramon Gustavo Castillo Gaete, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος.
«Ο καθένας σε αυτή την αίρεση ήταν επαγγελματίας. Η αστυνομία είπε ότι ο Castillo Gaete, ο πρωτεργάτης, βρέθηκε τελευταία φορά να ταξιδεύει στο Περού για να αγοράσει ayahuasca, ένα παραισθησιογόνο φυτό που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των μελών της ιεροτελεστίας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger