Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ {ΒΙΝΤΕΟ}Επιμέλεια άρθρου Vagedim

27 Απριλίου 2013 


Τα ψεύτικα σκηνικά με όλους τους δράστες συγκεντρωμένους. Το Hollywood ακόμα δεν έχει δώσει την όψη του πραγματικού αίματος κατάλληλα.  

Παρακάτω θα δείτε ενα αναλυτικό βίντεο που αποδεικνύει το ψευτικο αίμα που χρησιμοποιήθηκε στους βομβαρδισμούς. Ποιός είναι αυτός ο άνθρωπος που ρίχνει κάτι πάνω από τα θύματα των βομβαρδισμών του μαραθωνίου της Βοστώνης στο σημείο της δεύτερης έκρηξης; 

Αίμα σε σκόνη: Το νερό ενεργοποίησε τη σκόνη που όταν εφαρμόζεται είναι αόρατη, αλλά όταν ψεκάζεται με νερό, μοιάζει με φρέσκο ​​αίμα.

Μια παραγωγή των Illuminati, με δράστες, τσιράκια ηθοποιούς υπο την καθοδήγηση του σκηνοθέτη. Υπήρχαν ψεύτικοι τραυματισμοί, αλλά και αθώα θύματα που συμμετείχαν για κακή τους τύχη στα γυρίσματα του βομβαρδισμού του μαραθωνίου της Βοστώνης. 

Πραγματοποιώντας μια προσωπική έρευνα στο δυαδίκτιο μπορείτε να βρείτε αυτη τη σκόνη που χρησιμοποιείται για τα εφέ αίματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

atheatignosi

1 σχόλιο :

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger