Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΑ ΓΤΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ - ΕΝΩ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΕπιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
30 Ιουνίου 2013

«Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (ΓΤΟ) προωθήθηκαν για πρώτη φορά στην αγορά από τις κυβερνήσεις που εργάζονται με τη βιομηχανία της βιοτεχνολογίας.
Το Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου είχε φράξει αποτελεσματικά τη χρήση τους σε όλα τα είδη φαγητού που σερβίρονται σε κυβερνητικούς αξιωματούχους στα εστιατόρια της βουλής, σύμφωνα με νέες εκθέσεις. 
Αυτό, παρά το γεγονός ότι οι εξέχοντες αιρετοί στο Ηνωμένο Βασίλειο πλέον πιέζουν για τα ΓΤΟ σε ένα κοινό που είναι σε μεγάλο βαθμό σε αντίθεση με αυτούς, και ουσιαστικά λάμπει η υποκρισία τους σε σχέση με το ζήτημα των ΓΤΟ.
Η είδηση της απαγόρευσης του Κοινοβουλίου σχετικά με τους ΓΤΟ στα δικά τους εστιατόρια έρχεται εν μέσω της προμήθειας μιας μαζικής προπαγάνδας υπέρ των ΓΤΟ που καθοδηγείται από το ίδιο το Κοινοβούλιο εις βάρος των συμφερόντων του λαού του. 
Οι προγραμματιστές της βιομηχανίας βιοτεχνολογιών, όπως ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος των Συντηρητικών Owen Paterson, που πραγματικά υποστηρίζει ότι τα ΓΤΟ είναι πιο ασφαλή από ό, τι τα μη-ΓΤΟ, και αυτή τη στιγμή πιέζει για αποδοχή των ΓΤΟ στη χώρα του, ακόμα κι αν ο ίδιος δεν τρώει ΓΤΟ.
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger