Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΕΘΕΑΘΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΖΩΟ: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΡΣΕΥ; ΕΝΑ ΤΣΟΥΠΑΚΑΜΠΡΑ; Η ΕΝΑΣ ΑΤΡΙΧΟΣ ΣΚΙΟΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ;Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
15 Ιουνίου 2013

Ο Διάβολος του Τζέρσεϋ είναι ένα πλάσμα μισός άνθρωπος που ζούσε στα δάση του New Jersey. Αυτό το τέρας κατοικούσε στο δάσος νότιο-ανατολικά του New Jersey, το οποίο αρχικά κατοικήθηκε από τους ντόπιους Αμερικανούς.
Μια φωτογραφία από ενα άγνωστο ζώο που φέρεται να εντοπίστηκε περιπλανώμενο σε ένα ξύλινο φράχτη στο New Jersey, εμφανίστηκε στο Reddit.com όπου οι αναγνώστες κάνουν εικασίες για το τι ακριβώς μπορεί να είναι αυτό το περίεργο ζώο.
Όπως αποδεικνύεται, η φωτογραφία δεν προέρχεται από το New Jersey . Φαίνεται ότι εμφανίστηκε αρχικά στη σελίδα στο Facebook  WildCareOklahoma, καθώς και στο τμήμα συντήρησης της άγριας φύσης της Οκλαχόμα. 

Το μαύρο δέρμα του ζώου με τα μακριά δάχτυλα, ένα μακρύ μουσούδι και εξαιρετικά μακριά ουρά απεικονίζεται στην κορυφή ενός φράχτη, που βρίσκεται μακριά από την κάμερα. 

Άλλη μια φωτογραφία του ζώου, όπου αυτό φαίνεται προς τα εμπρός, είναι πιο σαφής. Το Τμήμα Διατήρησης Άγριας Ζωής αναφέρει ότι το ζώο ήταν ένας άτριχος σκίουρος.

Ισως να μην είναι τίποτα απο όλα αυτά!

Εσείς τι νομίζετε;

atheatignosi


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger