Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΣΟΚ! ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΕΔΕΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΖΩΟ, ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ


Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
14 Ιουνίου 2013

Ένας άνδρας συγκλόνισε τους κατοίκους της πόλης Νακούρου χθες αφού πήρε την σύζυγό του στην αγορά επειδη ήθελε να την πουλήσει.

Ο άνθρωπος που προσπάθησε να δημοπρατήσει τη γυναίκα του το περασμένο έτος υποστηρίζοντας ότι ήταν βρώμικη και άχρηστη στην κουζίνα, δεν κατάφερε να βρεί αγοραστή, και αναγκαστικά την πήρε πίσω στο σπίτι της.

Πηγές αποκάλυψαν ότι ο άνθρωπος είχε δεμένη τη γυναίκα του σαν ζώο, την έβαλε σε ένα καρότσι και την έσπρωξε στην αγορά φωνάζοντας ότι ήταν πρός πώληση σε φθηνή τιμή και ότι ψάχνει κάθε πρόθυμο αγοραστή να έρθει σε επαφή μαζί του.

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν το ζευγάρι είχε το πρώτο τους παιδί. Η γυναίκα προφανώς έγινε τεμπέλα και βρώμικη. Ο σύζυγος είπε ότι δεν μπορούσε να μαγειρέψει ή να πλύνει τα σκεύη λέγοντας ότι ήταν πολύ απασχολημένη με τις ανάγκες του παιδιού. Ο σύζυγος είπε ότι μπορούσαν να περάσουν ακόμη και εβδομάδες χωρίς να αγγίξει το νερό.

Εκανε ο ίδιος τις δουλειές του σπιτιού, το πλύσιμο των σκευών, έπλενε ακόμη και τα ρούχα της. Ήταν πλέον κουρασμένος από τη γυναίκα του και ήθελε να την πουλήσει, για να παντρευτεί μία άλλη.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger