Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΑΠΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚΕπιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
9 Ιουνίου 2013


Το όνομά μου είναι Kai, και μένω στο Binzhou City,της επαρχίας Shandong, και είμαι έμπορος θαλασσινών. Το χόμπι μου είναι να κυνηγώ κουνέλια, φασιανούς και άλλα μικρά ζώα. Στις 2:00 η ώρα στις 9 Μαρτίου του 2013, ενω βρισκόμουν στην όχθη του κίτρινου ποταμού συγκρούστηκα με πέντε εξωγήινους. 


Ένας από τους εξωγήινους έπεσε κατά λάθος σε ενα δίκτυο υψηλής τάσης που είχε τοποθετήσει για να πιάνει ο ίδιος τα κουνέλια,και πέθανε από ηλεκτροπληξία. Σε αντίποινα,την νύχτα οι εξωγήινοι κατέστρεψαν 300 τοπικά στρέμματα δάσους. 


Αυτή την στιγμή το σώμα του εξωγήινου διατηρείται στην κατάψυξη της αποθήκης του.


Ο Kai  είπε ότι ανέφερε την κατάσταση στις αρχές. Εμπειρογνώμονες από το Πεκίνο και το Binzhou πήγαν στο σπίτι του για να τον δούν, και να του ζητήσουν να μην το δημοσιοποιήσει ακόμη. Τώρα, τρεις μήνες αργότερα, οι εμπειρογνώμονες ακόμα δεν του έχουν δώσει μια σαφή απάντηση. 


Αυτή την στιγμή ανησυχεί όλο και περισσότερο για τυχόν εκδικηση από άλλους«εξωγήινους».Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη υπό την έρευνα της αστυνομίας.


Ενημέρωση 10 Ιουνίου: 

Σήμερα το πρωί σχετικά με την ευρέως εν λόγω «ηλεκτροπληξία του εξωγήινου οργανισμού" , ένας δημοσιογράφος πήρε συνέντευξη από την αστυνομία του Shandong. 
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο τύπος παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε προηγμένο καουτσούκ για να κατασκευάσει το σώμα. Η ιστορία για την ηλεκτροπληξία του εξωγήινου ήταν κατασκευασμένη.
Διεύθυνση: Binzhou City, Shandong Κίτρινος Ποταμός
Τηλ: 13954308682 13061031271 
Τ.Κ.: 256600 
E-mail: 13954308682@163.com


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger