Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΤΟ «ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» ΞΕΚΙΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΞΥΠΝΟ ΔΙΚΤΥΟΕπιμέλεια άρθρου: Vagedim 

Πηγή: Αθέατη γνώση
16 Οκτωβρίου 2013
Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για την κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών που αναζητούν ευκαιρίες για να κατασκοπεύσουν τον μέσο Αμερικανό στα σπίτια τους, ενώ ταυτόχρονα οι παγκοσμιοποιητές προωθούν μια οικολογικο-φασιστική Ατζέντα 21 με βάση το σύστημα ελέγχου ενέργειας σε όλο τον κόσμο.

Αυτό επιτυγχάνεται από το γεγονός ότι η νέα επέκταση ΙΟΤ επεκτείνεται από τις εσωτερικές συσκευές του σπιτιού, όπως ψυγεία, τοστιέρες και τηλεοράσεις, και κινείται προς το βιομηχανικό τομέα, όπως το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, την αιολική ενέργεια, τις αεροπορικές εταιρείες, την υγειονομική περίθαλψη, και τους σιδηροδρόμους. 


Η General Electric, κινείτε πυρετωδώς στο μονοπάτι της βιομηχανικής ΙΟΤ, με τα πρόσφατα εξειδικευμένα πακέτα hardware / software που προσφέρει για να συνδέσει τις συσκευές και να ερμηνεύσει τα δεδομένα τους. 


Ο Brian Bradford, διευθυντής μάρκετινγκ των Έξυπνων Λύσεων δικτύου στο ψηφιακό ενεργειακό τμήμα  της GE, σε μια συνέντευξη του δήλωσε: «Στο τέλος της ημέρας, βλέπουμε τη δύναμή μας στο πώς θα ενεργοποιήσουμε αυτά τα συστήματα, πώς λειτουργεί το hardware και οι αισθητήρες εργασίας για τα συστήματα αυτά, και πώς μπορούμε να πάρουμε τις πληροφορίες και να τις μετατρέψουμε σε κάτι που μπορεί να προσθέσει περισσότερη προγνωστική αξία για τον [βιομηχανικό]πελάτη.»

Για όσους δεν γνωρίζουν, οι όροι "έξυπνο δίκτυο» και «έξυπνη πόλη» σημαίνουν:

Το Smart Grid είναι ουσιαστικά ένα ηλεκτρονικό σύστημα που επιτρέπει την παρακολούθηση και τον έλεγχο χρήσης της ενέργειας για κάθε συσκευή στο σπίτι. (η τεχνολογία Smart Grid είναι ένα σημαντικό μέρος της Agenda 21 του ΟΗΕ),το σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών για ένα δραστικά μειωμένο πληθυσμό σε «ανθρώπινες περιοχές βιότοπων," που σημαίνει υπερσύγχρονες Υπερπόλεις με δομές "στοίβαξης σε πακέτα" κατοικίες και μηδενική επαφή με τη φύση και τον έξω κόσμο.

Το γεγονός είναι ότι η Smart Grid δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα σημαντικό κομμάτι της Ατζέντας 21 στο σύνολο του συστήματος ελέγχου, όπου οι άνθρωποι θα οδηγηθούν σε μεγάλες πόλεις, διώχνωντας τους από την ύπαιθρο, όπου το σύνολο κατανάλωσης ενέργειας θα πρέπει να παρακολουθείται στενά. 


Η ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας, όπως αυτή που παράγεται από την GE είναι μόνο ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση αυτού του στόχου.atheatignosi
Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger