Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ: Ο «ΤΑΛΩΣ» ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗΕπιμέλεια άρθρου: Vagedim 

Πηγή: Αθέατη γνώση
11 Οκτωβρίου 2013

Σαν να είναι εμπνευσμένη από την Marvel Comics, η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων (SOCOM) έχει ετοιμάσει μια Χειριστή πανοπλία, ή αλλιώς ΤΑΛΩΣ για συντομία, η οποία στολή περιέχει ενα υγρό, μια ουσία που αναπτύσσεται στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης,σύμφωνα με τον επίσημο ιστοχώρο του αμερικάνικου στρατού.

Το υλικό μπορεί να αλλάξει από υγρό σε στερεό σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, όταν εφαρμόζεται ένα μαγνητικό πεδίο ή ηλεκτρικό ρεύμα, επιτρέποντας τον στρατιώτη που φοράει την προστατευτική στολή να επιβιώσει απο επίθεση και από βαριά πυρά.


Η εξάρτηση αναμένεται επίσης να περιλαμβάνει εσωτερικό ανεφοδιασμό θερμότητας,αέρα και οξυγόνου.

Η δημόσια συζήτηση για τη δημιουργία μιας πανοπλίας του 21ου αιώνα για τους αμερικανούς στρατιώτες αυξήθηκε μετά την αποτυχημένη αποστολή του Στρατού των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα στη Σομαλία. 

Τα μέλη της επίλεκτης μονάδας Navy SEALS αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν μπροστά στα βαριά πυρά, ενώ προσπαθούσαν να συλλάβουν τον διοικητή Αλ-Σαμπάαμπ που πιστεύεται ότι συνδέεται με μία από τις βομβιστικές επιθέσεις στις ΗΠΑ του 1998 στην πρεσβεία στην Αφρική. 

Η SOCOM, ελπίζοντας να αξιοποιήσει σε βάθος το ταλέντο της μηχανικής, τον περασμένο μήνα εξέδωσε ένα αίτημα για τις ιδέες »από μια ευρεία ποικιλία πηγών, όχι μόνο απο την παραδοσιακή στρατιωτική βιομηχανία, αλλά και από τον ακαδημαϊκό κόσμο, τους επιχειρηματίες, καθώς και εργαστήρια που είναι ικανά να παρέχουν το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη δοκιμή του ΤΑΛΩΣ.

Ο Τάλως ήταν μυθικός φύλακας της Κρήτης. Ήταν γιγάντιος, ανθρωπόμορφος και με σώμα από χαλκό.

atheatignosi
Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger