Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΗΤΑΝ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ; - ΠΗΛΙΝΟ ΠΛΑΚΙΔΙΟ 3.700 ΕΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΣΑ

Ήταν ένα τεράστιο πλοίο που έσωσε δύο ζώα από κάθε γένος και μια χούφτα ανθρώπων από μια καταστροφική πλημμύρα.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
26 Ιανουαρίου 2014

Αλλά μια νέα θεωρία υποστηρίζει ότι, στην πραγματικότητα, η Κιβωτός του Νώε ήταν κυκλική - και κατασκευασμένη από καλάμια.

μια κορυφαία ακαδημαϊκή αξίωση αποκρυπτογραφήθηκε πρόσφατα από μια 4.000-ετών πλάκα από την αρχαία Μεσοποταμία (το σημερινό Ιράκ) όπου αποκαλύπτει εντυπωσιακές νέες λεπτομέρειες σχετικά με τις ρίζες της ιστορίας της Παλαιάς Διαθήκης του Νώε.


Αφηγείται μια παρόμοια ιστορία, μαζί με λεπτομερείς οδηγίες για την κατασκευή ενός γιγαντιαίου στρογγυλού σκάφους γνωστό ως ελαφρά λέμβος - «. Ανά δύο», καθώς επίσης και τη βασική οδηγία ότι τα ζώα θα πρέπει να τοποθετηθούν  «δύο από δύο.»

Το πλακίδιο πήγε πρός επίδειξη στο Βρετανικό Μουσείο σήμερα, και σύντομα οι μηχανικοί θα ακολουθήσουν τις αρχαίες οδηγίες για να δούν αν πράγματι το σκάφος θα μπορούσε  να πλεύσει.

Αποτελεί επίσης το αντικείμενο ενός καινούργιου βιβλίου, «η κιβωτός ενώπιον του Νώε,» από τον Irving Finkel, το βοηθητικό φύλακα του μουσείου της Μέσης Ανατολής και το άτομο που μετέφρασε το πλακίδιο.



Ο Finkel το πήρε στα χέρια του πριν από λίγα χρόνια, όταν ένας άνδρας το έφερε σε ένα κατεστραμμένο δισκίο που ο πατέρας του είχε αποκτήσει στη Μέση Ανατολή μετά το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Ήταν ανοιχτό καφέ, περίπου στο μέγεθος ενός κινητού τηλεφώνου και καλυπτόταν από οδοντωτή σφηνοειδή γραφή των αρχαίων Μεσοποτάμιων λαών.

«Ήταν πραγματικά σαν να σταμάτησε η καρδιά μου - η ανακάλυψη ότι το σκάφος ήταν στρογγυλό», είπε ο Finkel, ο οποίος διαθέτει μια μεγάλη γκρίζα γενειάδα, μια αλογοουρά και τον άκρατο ενθουσιασμό για το θέμα του. 

«Αυτό ήταν μια πραγματική έκπληξη.



Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger