Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΣΤΗ ΧΑΒΑΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΦΥΤΕΨΤΕ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ

Παίρνει όρκο ότι δεν την έχει εισπνεύσει , όμως η νομοθέτης Ρίντα Καμπανίλλα ψάχνετε με τη μαριχουάνα για να λύσει μερικά από τα οικονομικά προβλήματα στη Χαβάη.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
24 Ιανουαρίου 2014

Η Καμπανίλλα είπε ότι ελπίζει να νομιμοποιήσει την καλλιέργεια , την εξαγωγή και την μαριχουάνα στα τρόφιμα στη Χαβάη για να ξεχρεώσει τα δισεκατομμύρια δολάρια του κράτους , καθώς και επισκευές σε υποδομές και χρηματοδότηση προγραμμάτων δημόσιας εκπαίδευσης και ανθρωπίνων υπηρεσιών.

« Αυτό το κράτος θα μετατρεπόταν σε ενα κατασκευαστικό κράτος . Μπορείτε να φανταστείτε τα εργοστάσια που θα έκαναν τα μπισκότα « Maui Wowie » και καραμελωμένα παξιμάδια μαριχουάνας απο μακαμάντια για εξαγωγή;

 Νομίζω ότι θα ήταν υπέροχο » , δήλωσε η Καμαπανίλλα , η οποία εκπροσωπεί τα χωριά Ewa , Ewa Beach , Ewa Gentry , Ocean Pointe και West Loch .

Η Χαβάη έχει περίπου 25 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρέη , που καλύπτουν το συνταξιοδοτικό σύστημα του κράτους , και το ταμείο υγείας δημοσίων υπαλλήλων και εκκρεμών ομολόγων . Το κράτος χρειάζεται επίσης δισεκατομμύρια σε επισκευές για δρόμους , σχολεία και υποδομές.

atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger