Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΜΙΑΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

«Αυτή τη φορά, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ έχει δημιουργήσει ένα πραγματικά παγκόσμιο πρόβλημα. 
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
28 Ιανουαρίου 2014
Ένα μεγάλο κομμάτι των τρισεκατομμυρίων δολαρίων που διοχετεύονται στο χρηματοπιστωτικό σύστημα κατά τα τελευταία αρκετά χρόνια έχει εισρεύσει στις αναδυόμενες αγορές. 
Τώρα όμως που η κεντρική τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών αποφάσισε να ξεκινήσει την "κωνικότητα", οι επενδυτές το βλέπουν ως ένα σημάδι για να τραβήξουν το «ζεστό χρήμα» από τις αναδυόμενες αγορές, το συντομότερο δυνατόν. 
Αυτό θα αναγκάζει τα νομίσματα να καταρρεύσουν και τα επιτόκια να πετάξουν στα ύψη σε όλο τον πλανήτη. Αργεντινή, Τουρκία, Νότια Αφρική, Ουκρανία, Χιλή, Ινδονησία, Βενεζουέλα, Ινδία, Βραζιλία, Ταϊβάν και η Μαλαισία είναι μόνο μερικές από τις αναδυόμενες αγορές που έχουν πληγεί σκληρά μέχρι στιγμής.
Στην πραγματικότητα, την περασμένη εβδομάδα τα νομίσματα των αναδυόμενων αγορών παρουσίασαν τη μεγαλύτερη πτώση που έχουμε δει από την οικονομική κρίση του 2008. Και όλο αυτό το χάος στις αναδυόμενες αγορές τρομάζει επίσης σοβαρά τη Γουώλ Στρητ
Ο Dow έχει πέσει σχεδόν 500 μονάδες από τις τελευταίες δύο χρηματιστηριακές συναντήσεις. Εάν η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ επιλέξει να εκλεπτύνει ακόμη περισσότερο τις επόμενες ημέρες, η νομισματική κρίση  θα μπορούσε γρήγορα να μετατραπεί σε μια πλήρη και συνολική κατάρρευση νομίσματος.
Πολλοί Αμερικανοί υποθέτουν ότι το δολάριο των ΗΠΑ θα είναι το πρώτο νόμισμα που θα καταρρεύσει όταν συμβεί η επόμενη μεγάλη οικονομική κρίση. Αλλά πραγματικά, αυτή τη στιγμή ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει και αυτό προκαλεί το χάος σε όλο τον πλανήτη. "

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger