Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ILLUMINATI ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ: ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ!

Στο βιβλίο, Γενεύη εναντίον Ειρήνης (1937), ο Comte de Saint Aulaire, Γάλλος πρεσβευτής στο Λονδίνο 1920-24, υπενθυμίζει μια συνομιλία σε ενα δείπνο με τον Διευθυντή της τράπεζας Kuhn Loeb Otto Kahn, (στη φωτογραφία κάτω δεξιά), η οποία έλαβε χώρα λίγο μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτή τη συγκλονιστικά αποκαλυπτική έκθεση την εξαφάνισαν γρήγορα από την μνήμη μας. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Φεβρουαρίου 2014

Εδώ ο Kahn δηλώνει ότι οι καμπαλιστές κεντρικοί τραπεζίτες χρησιμοποιούν επίσης τον

Εβραϊκό εθνικισμό ( Σιωνισμό) για τη διάλυση της εθνικής ταυτότητας " να ενώσουν " τον κόσμο , να αντικαταστήσουν το Θεό και να αναστρέψουν την πραγματικότητα .

Παραδέχεται ότι ο στόχος τους είναι να καταστρέψουν τα έθνη - κράτη:

Εμείς [ οι Εβραίοι ] είμαστε μια Κοινωνία Εθνών , η οποία περιέχει τα στοιχεία όλων των άλλων . Είμαστε μια πραγματικότητα που πληροί τις προϋποθέσεις μας για να ενώσουμε τους λαούς γύρω μας . Μας κατηγορούν ότι είμαστε ο παράγοντας που τους διαλύει . Αυτό είναι μόνο στα σημεία τα οποία είναι ανθεκτικά στην εν λόγω σύνθεση των εθνικών στοιχείων , των οποίων τα δικά μας είναι και το παράδειγμα και ο τρόπος , ώστε να λειτουργούμε ως διαλυτικό " .Το απόσπασμα αυτό εξηγεί τις επιθέσεις στη Λιβύη , το Ιράκ , τη Συρία - όλα τα ανεξάρτητα έθνη είναι οι στόχοι.


Απο Comte de Saint Aulaire 

Γενεύη Εναντίον Ειρήνης σελ. 78-85

Έχω διατηρήσει στη μνήμη μου τη συνομιλία ενός από απο αυτούς τους οιωνοσκόπους των οποίων βρισκόμουν κοντά στο τραπέζι, σε ένα από εκείνα τα διεθνή γεύματα… Είχε γίνει διευθυντής μιας μεγάλης τράπεζας της Νέας Υόρκης, ένας από εκείνους που χρηματοδοτούσαν την μπολσεβίκικη επανάσταση.... Ένας συνάδελφος επισκέπτης τον ρώτησε πώς ήταν δυνατό να χρηματοδοτεί και να προστατεύει τον μπολσεβικισμό, ένα σύστημα εχθρικό ... για τον τραπεζικό κλάδο ... Ο φίλος μας ο οποίος ήταν τότε επικεφαλής της αποστολής για τη σίτιση [οι πεινασμένοι] ήπιε ένα μεγάλο ποτήρι με κρασί, σταμάτησε για μια στιγμή, τράβηξε μια τζούρα απο το τεράστιο πούρο του ... και στη συνέχεια είπε:

"Εκείνοι που είναι έκπληκτοι με τη συμμαχία μας με τους Σοβιετικούς ... ξεχνούν ότι το έθνος του Ισραήλ είναι το πιο εθνικιστικό όλων των λαών, γιατί είναι το πιο αρχαίο, το πιο ενωμένο και το πιο αποκλειστικό .... και έχει υπάρξει μέσα στους αιώνες παρ 'όλα τα εμπόδια χωρίς κανένα έδαφος να του δώσει δύναμη.  Όπως και ο παπισμός, είναι οικουμενικός και πνευματικός ... το βασίλειό του είναι αυτού του κόσμου.
"Γι 'αυτό είναι το αλάτι της γης, αλλά είναι, όπως λένε στις λεωφόρους, le plus dessale των εθνικισμών, [δηλαδή ήπιο] πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος μεταγγίζει και λεηλατεί απο αυτό.  Όταν λέω ότι «λεηλατεί,« εννοώ ότι το κρασί του εθνικισμού μας είναι το πιο πόσιμο στον κόσμο. Έχει το καλύτερο άρωμα, και τα έθνη του κόσμου το απορροφούν με μεγαλύτερη ευκολία, με απόλαυση και χωρίς πονοκέφαλο το πρωί.

"Αλλά, για να επανέλθω στο θέμα του αλατιού, ξέρετε το ρητό αυτών που αλατίζουν το μπακαλιάρο; ... Το πολύ αλάτι διαβρώνει το κρέας, το λίγο το αφήνει να σαπίσει. Με αυτή την αρχή μπορεί με τη δικαιοσύνη να εφαρμοστεί τόσο στο ανθρώπινο το μυαλό και στους λαούς της γης. Εμείς, οι Εβραίοι, το εφαρμόζουμε σοφά όπως πρέπει να εφαρμοστεί, το αλάτι είναι το έμβλημα της σοφίας. Μπορούμε να το ανακατέψουμε διακριτικά με το ψωμί σε αυτούς που θα το καταναλώσουν.


1879 επιστολή από τον Baruch Levy (Λιθουανός ραβίνος) στον Καρλ Μαρξ:

Ο εβραϊκός λαός στο σύνολό του θα έχει το δικό του Μεσσία. Θα επιτύχει την κατάκτηση του κόσμου από τη διάλυση των άλλων φυλών, με την κατάργηση των συνόρων, την εκμηδένιση της μοναρχίας, και με τη δημιουργία μιας παγκόσμιας δημοκρατίας στην οποία οι Εβραίοι θα ασκήσουν παντού το προνόμιο της ιδιότητας του πολίτη. Σε αυτή τη νέα παγκόσμια τάξη τα παιδιά του Ισραήλ θα θωρακίζουν όλους τους ηγέτες χωρίς να συναντούν αντιπολίτευση. Οι κυβερνήσεις των διαφορετικών λαών που διαμορφώνουν την παγκόσμια δημοκρατία θα περιέλθουν χωρίς δυσκολία στα χέρια των Εβραίων. Στη συνέχεια, θα είναι δυνατό για τους ηγέτες των Ιουδαίων να καταργήσουν την ιδιοκτησία, και παντού να κάνουν χρήση των πόρων του κράτους. Έτσι θα εκπληρωθεί η υπόσχεση του Ταλμούδ, στο οποίο λέγεται ότι όταν έρθει ο μεσσιανικός χρόνος, οι Εβραίοι θα έχουν την ιδιοκτησία όλου του κόσμου στα χέρια τους.

Φυσικά, το παραμυθάκι με τους Εβραίους, ότι πίσω απ' όλα κρύβονται αυτοί ... δεν το τρώμε όλοι! Κάποιοι πρέπει να υπάρχουν στο προσκήνιο να κατηγορούμε για να μην πηγαίνει ο ανθρώπινος νούς στους πραγματικούς εξουσιαστές που βρίσκονται επι χιλιάδες χρόνια αφανείς και αναμένουν την κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψουν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger