Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΤΟ FDA ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΩΝ ΜΩΡΩΝ

«Η επικρατούσα κοινωνία πγαίνει ολοένα και πιο μακριά από την φυσική τάξη των πραγμάτων, και μερικοί επιστήμονες είναι απασχολημένοι με την εκκόλαψη νέων μεθόδων αναπαραγωγής του ανθρώπου που χρησιμοποιούν τις ίδιες γονιδιακές τεχνικές που χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες βιοτεχνολογίας, όπως η Monsanto. 
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
25 Μαρτίου 2014
Και σύμφωνα με τις νέες εκθέσεις, η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) είναι πανέτοιμη με αυτό το γενναίο νέο πρόγραμμα, έχοντας πρόσφατα συναντηθεί για να συζητήσουν το μέλλον σε αυτό που τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρουν ως γενετικώς τροποποιημένα ανθρώπινα όντα.
Μια ανατριχιαστική έκθεση από τους New York Times (NYT), εξηγεί ότι μια ειδική συμβουλευτική επιτροπή του FDA συναντήθηκε πρόσφατα για να συζητήσουν την έγκριση των «ριζικών βιολογικών διαδικασιών» που περιλαμβάνουν το γενετικό σχεδιάγραμμα της ανθρώπινης μορφής. 
Αναφέρονται από το FDA ως «μιτοχονδριακές τεχνολογίες χειραγώγησης," αυτή η ενοχλητική έννοια, η οποία ήδη ωθείται ως βιώσιμη επιλογή γονιμότητας, συνεπάγεται με επαναπρογραμματισμό της φυσικής διαδικασίας της εμβρυϊκής ανάπτυξης για δήθεν δημιουργία υγιέστερων μωρών με χαμηλότερο κίνδυνο νόσου ».
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger