Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΤΟΥ ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΥ: ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

«Οι Δικηγόροι της Επισκοπής του Τρέντον στο Νιού Τζέρσευ, θεωρούν ότι η σεξουαλική κακοποίηση που φέρεται ότι διαπράχθηκε από έναν ιερέα δεν τον καθιστά υπεύθυνο επειδή δεν ήταν επίσημα" στο καθήκον ", την στιγμή που κακοποιούσε έναν έφηβο.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
3 Ιουνίου 2014



Ο Κρίς Νάπολι ισχυρίστηκε ότι ο Τέρενς Μάκ Αλιντεν, που κάποτε ήταν επικεφαλής της ομάδας νέων της μητρόπολης, τον κακοποίησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού υπό την προστασία της εκκλησίας στο Ντελαγουέρ το 1980.

Οι δικηγόροι όμως της επισκοπής είπαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ντελαγουέρ ότι ο Μάκ Αλιντεν δεν ήταν επίσημα σε υπηρεσία την ώρα που κακοποιούσε το παιδί».

"Μπορείς να καθορίσεις ότι ο ιερέας δεν βρισκόταν στο καθήκον, όταν αυτός κακοποιούσε ενα παιδί, για παράδειγμα," υποστήριξε ο δικηγόρος. "Ένας ιερέας εντός υπηρεσίας που κακοποιεί ενα παιδί είναι απολύτως αντίθετο προς την άσκηση των δραστηριοτήτων του και στο έργο της μητρόπολης."

"Εχασα κάθε ελπίδα που είχα ότι η εκκλησία θα ανησυχούσε για μένα ως θύμα ή για τη συμπεριφορά των ιερέων της", δήλωσε ο Νάπολι. "νίπτουν τας χείρας τους από αυτό. Απλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν ένα από τα επιχειρήματά τους. "

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger