Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΕΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Την στιγμή που λέγαμε εμείς το Χριστός Ανέστη υπήρχε μια σύνοδος κεκλεισμένων των θυρών όπου ο Αντίχριστος συγκέντρωσε τους ηγέτες του κόσμου στις 16:00 το μεσημέρι στην Κούβα και 00:00 το βράδυ ώρα Αραντίς και μίλησε με την ευκαιρία του συνεδρίου για την ενοποίηση της Αμερικανικής Ηπείρου. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Απριλίου 2015


Το παρακάτω κέιμενο αναρτήθηκε από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο στο τσάτ του Prisonplanet.gr. Τα σχόλια που ακολουθούν είναι από τον ίδιο και επιμελήθηκαν από την Αθέατη γνώση.

Επέλεξε ακριβώς την ώρα της Ανάστασης εδώ, και στους μίλησε μεταξύ της συνεδρίασης κεκλεισμένων των θυρών και της τελικής συνεδρίασης που ακολούθησε. 

Το πρόγραμμα έγινε έτσι ώστε να μιλήσει την ώρα που λέμε το Χριστός Ανέστη.

Εκεί ήταν πολύς κόσμος και ο Αντίχριστος είπε:

Κυρίες μου και κύριοι, πέρασαν πέντε κιόλας μήνες και η πρόοδος που καταμετρήθηκε δεν ήταν η αναμενόμενη. Δεν θα σας κουράσω, αλλά θα σας ζητήσω να κουράσετε τους λαούς σας.

Αυξήστε το στρες, την εγκληματικότητα, την λαθρομετανάστευση, τους φόρους και αρχίστε να συγκεντρώνετε κόσμο σε ακόμη περισσότερες δικαστικές διαμάχες. 

Μέχρι το τέλος της χρονιάς θέλω να μην υπάρχει ούτε ένας ξένοιαστος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη. Ο αγαπητός Χένρυ έχει φέρει τον ανόητο και προσωρινό ηγέτη της Ρωσίας εκεί που τον θέλουμε τη στιγμή που τον θέλουμε.

Ταυτόχρονα η αλλαγή ηγεσίας στις ΗΠΑ, θα επιταχύνει την διαδικασία κατάρρευσης του ότι απέμεινε από την μεσαία τάξη. Είμαστε σε αναμονή της απόφασης μετά την υποβολή του δίκαιου αιτήματός μας, για την συμφωνημένη σταθερότητα στον κόσμο μας, μιά και δεν είναι δυνατόν να μας επιβάλλονται φυσικά φαινόμενα από τον Ήλιο, τη στιγμή που εμείς, δεν μπορούμε να επιβάλουμε κανένα.

Είμαστε σε θέση να εξουδετερώσουμε μαζικά πλέον την ραδιενέργεια και δεν μας ανησυχεί ούτε το ενδεχόμενο ενός πυρηνικού πολέμου, τον οποίο είμαστε σε θέση να κερδίσουμε. Σε περίπτωση που το χρονοδιάγραμμα δεν μπορέσει να κρατηθεί, έχουμε ετοιμάσει μία τετραετή παύση της ροής του με σκοπό την εξαθλίωση της μεσαίας τάξης αλλά στο τέλος του τέταρτου έτους, θα πρέπει να εμφανίσουμε τους φίλους μας από τους ουρανούς.

Φροντίστε γι αυτό να ελέγξετε όλα τα κόμματα, δεξιά και αριστερά, ώστε να αυξηθούν οι φόροι κάθε μορφής. Φορολογείστε ακόμη και τον αέρα. Πάρτε όλα τα χρήματα και όλο το χρυσό από όλους και οδηγείστε το στα ταμεία μας. 

Ειδικά την Ευρώπη, που έμεινε πίσω σε σχέση με τις ΗΠΑ, γονατίστε την.

Ότι δεν μπορείτε να το πάρετε, αχρηστέψτε το. 
Αυτή τη φορά θα τους δούμε όπως θέλουμε εμείς.
Το σκότος μεθ΄ υμών.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ

Για να αυξηθεί η λαθρομετανάστευση πρέπει όλα τα τσιράκια της Λευκής Αδελφότητας σε Ασία, Αφρική Νότια και Κεντρική Αμερική που υπάρχει κόσμος εξαθλιωμένος να τον κάνουν ακόμη πιό δυστυχισμένο και πρέπει να ξοδευτούν χρήματα αφού εξακολουθούν να πληρώνουν 3.000 ακόμη και 4.000 δολάρια "το κεφάλι" σε ορισμένες περιπτώσεις. Δηλαδή, πάρε αυτά τα χρήματα και πήγαινε εκέι.΄


Αυξήστε τους φόρους, σημαίνει ορμήστε τους και κάντε τους όλους να τρελαθούν. 

Τζεζαμπέλ Ροντάμ είναι το Εβραικό Πατρικό όνομα της κατα κόσμον Χίλαρι Κλίντον η οποία είναι Ράν εκ του γένους Σαχερνέχ. Στην Αμερική δεν υπάρχει μεσαία τάξη. Ο Αντίχριστος είπε ότι είμαστε σε αναμονή της ΑΠΟΦΑΣΗΣ (βλέπε απόφαση από συμβούλιο ICA) στον "ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ" (διότι αυτός έστησε το μαγαζί). 


Οσον αφορά τον ήλιο, το φλάς του ήλιου μπορεί μεν να ξεκινήσει ως φυσικό φαινόμενο αλλά για να πραγματοποιηθεί δεν θα είναι μια φυσική διαδικασία μέσα από τον ήλιο αφού όπως γνωρίζουμε θα το κάνει ο ΕΛ Ελιόν.

Είμαστε σε θέση να εξουδετερώσουμε μαζικά πλέον την ραδιενέργεια και δεν μας ανησυχεί ούτε το ενδεχόμενο ενός πυρηνικού πολέμου, τον οποίο είμαστε σε θέση να κερδίσουμε. Εδω εννοεί τον Πούτιν. Τότε τους ανησυχούσε το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου από τον Πούτιν για να ξεκινήσουν το 4 Σενάριο, τώρα όμως και να πέσουν πυρηνικά λόγω της χρήσης οργονικής ενέργειας θα μπορούν να εξουδετερώσουν την ραδιενέργεια.

Στο τέλος του τέταρτου έτους, αφού θα έχουν την ευκαιρία να καθαρίσουν την μεσαία αστική τάξη τότε δεν θα τους χαλάσει να βάλουν μπρός το αγαπημένο σχέδιο του Σαμαέλ το 4 Σενάριο όπου θα μετατρέψει τους ανθρώπους και θα προλάβει την καταστροφή ενός κόσμου μέσω των πυρηνικών.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger