Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΤΟ BITCOIN ΚΑΙ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ {ΒΙΝΤΕΟ}

Υστερα από 3 μήνες απουσίας, οι υπεύθυνοι της σελίδας GR COIN στο Facebook, για την οποία έχει ασχοληθεί η Αθέατη γνώση στο παρελθόν ετοίμασε ενα νεο βίντεο για την προώθηση του ψηφιακού νομίσματος στην Ελλάδα.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
14 Απριλίου 2015


Αυτή την φορά αποφάσισαν να επανέλθουν με εντατική θεματολογία όπως αναφέρουν από την σελίδα τους ξεκινώντας με ενα καινούργιο βίντεο το οποίο φέρει τίτλο: "Το Bitcoin και η Ψηφιακή Οικονομία".

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω έχει ως σκοπό να κάνει γνωστό σε ακόμη περισσότερο κόσμο την έννοια του Bitcoin και κατ επέκταση το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα HellasCoin ώστε να είναι μακροπρόθεσμα ο μοναδικός τρόπος πληρωμής.

Η προώθηση μιας αχρήματης κοινωνίας η οποία θα οδηγήσει στο παγκόσμιο νόμισμα και κατόπιν στο χάραγμα του Θηρίου βρίσκεται αυτή την στιγμή στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ομως για να έχει επιτυχία όλο αυτό το εγχείρημα απαιτούνται προσεκτικά βήματα ώστε η μετάβαση να πραγματοποιηθεί με ομαλό τρόπο.

Το ψηφιακό νόμισμα είναι ενα όπλο που μπορεί να φαντάζει σε πολλούς ακίνδυνο και ίσως για πολλούς μια ακόμη θεωρία συνωμοσίας.

θυμηθείτε όμως πρίν λίγες ημέρες το Πρωταπριλιάτικο αστείο του Γιάννη Βαρουφάκη για το Bitcoin όπου αναλύσαμε στην Αθέατη γνώση ότι κρύβει μια γερή δόση αλήθειας - όταν ο Υπουργός ανέβασε ενα άρθρο στην ιστοσελίδα greece.greekreporter με τίτλο: Γιάνης Βαρουφάκης: «Η Ελλάδα θα υιοθετήσει το Bitcoin Εάν δεν επέλθει συμφωνία με το Eurogroup".

Οντως είναι τραβηγμένο σαν τίτλος για να ισχύει κάτι τέτοιο άμεσα αφού δεν υφίσταται καμμία περίπτωση αλλαγής νομίσματος. Ομως το ψηφιακό νόμισμα μπορεί να συνυπάρχει ως τρόπος συναλλαγής στην Ελλάδα λαμβάνοντας ως παράδειγμα την κυκλοφορία του σε διάφορα άλλα κράτη του κόσμου. 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε  τίτλους και περιεχόμενα από ορισμένα άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει στην Αθέατη γνώση για να καταλάβετε σε ποιά φάση βρίσκεται το ψηφιακό νόμισμα παγκοσμίως.

ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΑΧΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

ο Βρετανός Υπουργός Οικονομικών Τζώρτζ Οσμπορν ανακοινώσει τα σχέδια της κυβέρνησης για το ψηφιακό νόμισμα μετά το νέο προϋπολογισμό.

Στη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, τόσο ο καγκελάριος αλλά και η Τράπεζα της Αγγλίας έχουν δημοσιεύσει ευνοϊκές απόψεις σχετικά με το θέμα του Bitcoin και της τεχνολογίας των ψηφιακών νομισμάτων. Κάνοντας μια αιφνιδιαστική στροφή σχετικά με το θέμα στο τέλος Φεβρουαρίου, όπου η Τράπεζα της Αγγλίας εξέδωσε ερευνητική εργασία επαινώντας τα δυνητικά οφέλη του blockchain.


Ο ίδιος ο Οσμπορν έχει γίνει επίσης πιο εκδηλωτικός σχετικά με τα πιθανά οφέλη που μπορεί να προσφέρει ο τομέας του ψηφιακού νομίσματος στην εθνική οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου.

GOLDMAN SACHS: ΤΟ BITCOIN ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟ «ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ»

Η έκθεση, που δημοσιεύθηκε είχε τίτλο Το μέλλον της χρηματοδότησης: Επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο πληρωμών, την επόμενη δεκαετία, και συντάχθηκε από τον James Schneider και SK Prasad Borra, αναλυτές πληρωμών στο τμήμα ερευνών της τράπεζας.

Σύμφωνα με τον Schneider και Borra, το σημαντικό αντίκτυπο του Bitcoin θα επιτρέπει τη μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων, χωρίς καμία κεντρική αρχή.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΣΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

Το σύστημα ηλεκτρονικού χρήματος του Εκουαδόρ ξεκίνησε τον Δεκέμβριο, να δίνει άδεια στους χρήστες που πληρούν τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία λογαριασμών, και θα αρχίσει να δρά σαν πραγματικό μέσο συναλλαγής αυτό το μήνα.

Μόλις η κυβέρνηση του Εκουαδόρ αντιστρέψει το διακόπτη, το έθνος των 16 εκατομμυρίων Νοτιοαμερικανών θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το κρατικό ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών. (Άλλες χώρες, όπως η Σουηδία, χρησιμοποιούν τα ψηφιακά νομίσματα ευρέως, αλλά δεν υποστηρίζονται από το κράτος) Ομως η κυβέρνηση του Εκουαδόρ λέει ότι το σχέδιο έχει ως σκοπό να υποστηρίξει το νομισματικό σύστημα που βασίζεται στο δολάριο του, και δεν το αντικαθιστά.

«Η ΕΛΙΤ ΤΟΥ BITCOIN» ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΣΕ ΛΕΣΧΗ ΤΥΠΟΥ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ

Ένα ανώνυμο νησί της Καραϊβικής έχει οριστεί να χρησιμεύσει ως χώρος για μια μυστική, κεκλεισμένων των θυρών συγκέντρωση της ελίτ του Bitcoin και τις αυθεντίες στο χώρο του ψηφιακού νομίσματος αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Satoshi Roundtable, είναι μια μικρή ομάδα ανθρώπων που εμπλέκεται στα Κρυπτονομίσματα και το Bitcoin. Μια συνεδρίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Φεβρουαρίου, θα είναι παρόμοια της περίφημης συνόδου της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Διοργανώνεται από τον Μπρούς Φέντον του Συλλόγου Bitcoin και της Atlantic Financial

________________________________________________________________

Ο Βαρουφάκης λοιπόν έχει τους λόγους του που θέλει να προωθήσει το ψηφιακό νόμισμα στη Ελλάδα. Το σλόγκαν του Σύριζα "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" μέλλει να δώσει μια γερή κλωτσιά πρός τα εμπρός στο υπάρχουν στατικό σάπιο σύστημα, και να το κάνει ακόμη πιό σάπιο ώστε να προωθήσει την Ελλάδα κάποια βήματα παραπάνω στους στόχους της Ελίτ.

Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε επίσης μια σαφής αύξηση του αριθμού των ΑΤΜ Bitcoin σε όλο τον κόσμο. 

Η περιοχή συγκέντρωσης είναι η Ευρώπη, με την Εσθονία να παίρνει τα πρώτα της μηχανήματα ΑΤΜ Bitcoin τα οποία συνεχίζουν να προσεγγίζουν στη Φινλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, και μερικά περίπτερα Robocoin στη βόρεια Ιταλία.

Μην ξεχνάμε και τον τρόπο που προωθήθηκαν τα ΑΤΜ και το Bitcoin στην Κύπρο. 

Κάτι ανάλογο με όσα επιβλήθηκαν στην Κύπρο το Μάρτιο του 2013, ενδέχεται να συμβούν και στην Ελλάδα κάποια στιγμή. 

Δέσμευση καταθέσεων, πλαφόν στις αναλήψεις από τα ΑΤΜ, και διαδικασία εκκαθάρισης των ελληνικών τραπεζών, όπως ακριβώς έγινε στην Κύπρο. 

Η κεντρική τράπεζα της Κύπρου αναγνώρισε ότι το bitcoin δεν είναι παράνομο. Επίσης ενα μηχάνημα ανάληψης Bitcoin εγκαταστάθηκε στην Κύπρο αμέσως μετά το κούρεμα των καταθέσεων.


Το Bitcoin θα μας πούν ότι είναι η λύση για την τρέχουσα οικονομική κρίση. Αυτό προτείνεται μετά το κυπριακό κούρεμα των καταθέσεων, και αυτό θα προταθεί και για την Ελλάδα.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε δεν θα μπορούσε να λέιπει ο μίστερ κωλοτούμπας Μπαρουφάκης ο οποίος μεταλλάχθηκε από φανατικά εχθρικός στο bitcoin σε ένθερμο υποστηρικτή του. ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΔΩ http://yanisvaroufakis.eu/2013/04/22/bitcoin-and-the-dangerous-fantasy-of-apolitical-money/ και δείτε τι λέει σήμερα στο βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger