Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ 2015: HELLASCOIN, BITCOIN, NAUTILUSCOIN, ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ ΚΑΡΤΩΝ

Κανένας αναγνώστης από αυτούς που διάβασαν τα άρθρα της Αθέατης γνωσης πέρυσι τον Νοέμβριο δεν δικαιολογείται να έχει πέσει στην παγίδα που ετοίμασαν σε παγκόσμιο επίπεδο και ιδιαίτερα για την Ελλάδα τα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
10 Ιουλίου 2015


Είχαμε προειδοποιήσει από πέρυσι για αυτά που βλέπουμε σήμερα αλλά και γι αυτά που θα δούμε μελλοντικά. Η προώθηση ενός ψηφιακού νομίσματος,  είτε αυτό ονομάζεται bitcoin, είτε Hellascoin είναι ακριβώς το ίδιο.

Πρώτοι μάθατε απο αυτό το μπλόγκ, ότι ο δήμαρχος του Αγκιστρίου έχει συμφωνήσει για μια δοκιμή με το ψηφιακό νόμισμα Nautiluscoin ως έναν τρόπο για να προσελκύσει τους τουρίστες.

Επίσης ότι, Ελληνας ιδιοκτήτης βίλας στην Καλαμάτα επιδιώκει να πουλήσει το ακίνητό του σε bitcoin.

Δεν είμαστε προφήτες η μάγοι, όποιος ενδιαφέρεται αναζητά και μαθαίνει. Εμείς απλά σας ενημερώνουμε.

Υπάρχουν κάτι δήθεν αντινεοταξικά τυπάκια που με την μάσκα του πατριώτη προωθούν μέσα από το μπλόγκ τους το ψηφιακό νόμισμα Hellascoin και τις υποτιθέμενες αντιμνημονιακές πολιτικές των Σύριζα και Ανέλ οι οποίοι έχουν συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό για να προωθήσουν την εναλλακτική λύση του ψηφιακού νομίσματος.

Ολα αυτά που βλέπουμε σήμερα να συμβαίνουν ήταν προσχεδιασμένα να προωθηθούν φέτος το 2015.

Κάθε ημέρα που περνάει θα βιώνετε τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στην Ελλάδα και τον κόσμο όσον αφορά το εναλλακτικό ψηφιακό νόμισμα σε μια προσπάθεια τους να σας παγιδεύσουν ρίχνοντας το τυρί χωρίς να βλέπετε την φάκα. 

Οσον αφορά το Hellascoin, είχαμε αναφερθεί σε άρθρο μας από την Αθέατη γνώση {ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ} και ήταν αναμενόμενο ότι θα αρχίσει να αυξάνεται σταθερά σε αξία, ιδιαίτερα μετά τον έλεγχο κεφαλαίων.

Το νόμισμα κυκλοφόρησε στα μέσα του Νοέμβρη, 2014 και μόλις πριν από λίγες ημέρες έχει διπλασιαστεί σε αξία που ξεπερνά εκείνη που είχε το Bitcoin.

Η στημένη ελληνική κρίση κατευθύνει τους ανθρώπους να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις επενδύοντας σε ψηφιακά νομίσματα ως μια πιο ασφαλής επιλογή. 

Σχεδόν 200 εταιρείες στην Ελλάδα έχουν αποδεχθεί το νόμισμα Hellascoin ως μέσο πληρωμής.

Πιστεύεις αλήθεια, ότι αυτη η κυβέρνηση εδω και 6 μήνες περίπου διαπραγματευόταν μια συμφωνία για το καλό σού;;

Δεν καταλαβαίνεις ότι ολη αυτή η ασάφεια και η τρομοκρατία που υπήρχε τόσους μήνες με την υποτιθέμενη διαπραγμάτευση γινόταν για να καταλήξουμε να αποσύρουν οι Ελληνες πολίτες τα χρήματα τους από τις τράπεζες;;;

Οι έλεγχοι κεφαλαίων πραγματοποιούνται από την κυβέρνηση επειδή η ΕΚΤ έκλεισε την κάνουλα της ρευστότητας. Υπήρχε ποτέ περίπτωση αυτή η Αμερικανόφερτη προδοτική κυβέρνηση να μην έκλεινε συμφωνία με τους δανειστές και να άφηνε την Ελλάδα να χρεοκοπήσει;;; 

Η τρομοκρατία πέτυχε για τα καλά! Οι τράπεζες θα ανοίξουν, όμως θα διατηρηθεί ο έλεγχος κεφαλαίων για δύο χρόνια περίπου μεχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση παρά το γεγονός ότι αρχικά έχει χαρακτηριστεί ως ένα προσωρινό μέτρο έκτακτης ανάγκης.

Ο κόσμος επιτέλους αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι τα χρήματα που νόμιζε ότι του ανήκουν δεν είναι δικά του, αφού ανα πάσα στιγμή με ενα κούρεμα καταθέσεων η περιουσία του θα χαθεί. 

Ετσι θα αυξηθεί η ζήτηση του ψηφιακού νομίσματος, η κάρτα του πολίτη θα καθιερωθεί μέχρι τον Μάιο του 2016 και τα τερματικά της viva wallet αρχίζουν να μπαίνουν ήδη στη ζωή μας.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger