Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ - 3 ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Πολύτιμα ελληνικά περιουσιακά στοιχεία θα μεταφερθούν σε ένα ανεξάρτητο Ταμείο που θα μετατρέψει σε χρήμα (monetize) τα περιουσιακά στοιχεία μέσω ιδιωτικοποιήσεων και άλλων μέσων


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim και Dimitris Papadoudis
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
13 Ιουλίου 2015


Η νομισματοποίηση (monetization) των περιουσιακών στοιχείων θα είναι μια πηγή ώστε να καταβληθούν οι προγραμματισμένες αποπληρωμές του νέου δανείου του ESM και για να δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια ισχύος του νέου δανείου συνολικά 50 δισ. ευρώ, από τα οποία τα 25 δισ. ευρώ θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και άλλων περιουσιακών στοιχείων και το 50% από κάθε ευρώ που απομένει (δηλαδή 50% από τα 25 δισ. ευρώ) θα χρησιμοποιηθεί για τη μείωση του χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ και το υπόλοιπο 50% θα χρησιμοποιηθεί για επενδύσεις.

Το Ταμείο αυτό θα ιδρυθεί στην Ελλάδα και θα το διαχειρίζονται Ελληνικές Αρχές υπό την εποπτεία των αρμόδιων Ευρωπαϊκών Θεσμών

Σε συμφωνία με τους Θεσμούς και με τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές, θα πρέπει να υιοθετηθεί νομικό πλαίσιο για να διασφαλιστούν οι διαφανείς διαδικασίες και η επαρκής τιμολόγηση της πώλησης των περιουσιακών στοιχείων, σύμφωνα με τις αρχές και τα πρότυπα του ΟΟΣΑ για τη διαχείριση των Κρατικών Επιχειρήσεων.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά μέσα από τον τόμο 27 της σειράς βιβλίων του "Γιατί και πώς ζούν αναμεσά μας ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" όπου είχε προειδοποιήσει τους αναγνώστες του από το 2011 για αυτά που συμβαίνουν σήμερα αλλά και γι αυτά που θα δούμε μελλοντικά.

Ας δούμε τι ακριβώς έγραψε τότε σε ένα απόσπασμα του βιβλίου:

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟΜΟΣ 27 Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ MOTHER CO. ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 

Το χρέος της Ελλάδας από 240 δις πήγε στα 360 δις και όλα πρέπει, κλασσικά να .... αποκρατικοποιηθούν και βέβαια και εδώ να πουληθούν στις εταιρείες προπομπούς της Μητρικής Εταιρείας, ενώ τα διεθνή λαμόγια, φρόντισαν να διαφημίσουν από όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη, το μέγα χρέος της Ελλάδας και να λένε ότι ο πλανήτης θα πτωχεύσει εξ αιτίας των Ελλήνων.

Ενα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2012 ο Δημοσθένης Λιακόπουλος γράφει σε άρθρο του στο liako.gr ότι έρχεται η Mother Company με συμμαχία Ρότσιλντ - Ροκφέλερ, και μάλιστα σε κάποιο σημείο αναφέρει την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα όταν το 2012  μιλούσε για διαγραφή χρεών.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ 

Η τεράστια μητρική εταιρία MOTHER COMPANY (Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας τόμος 27) θα αναλάβει να αγοράσει όλα τα χρέη όλων των κρατών και ίσως γι΄αυτό και ο Τσίπρας ευαγγελίζεται ότι θα χαριστούν όλα τα χρέη, επειδή κανείς δεν θα χρωστάει τίποτε αλλά δεν θα του ανήκει και τίποτε, αφού όλα θα ανήκουν στην MOTHER COMPANY, την εταιρεία επικεφαλής της οποίας θα είναι ο υιός της ανομίας.

Το ταμείο διαχείρισης περιουσιακών στοιχειών μπορεί μεν να βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά θα διαχειρίζεται δεν θα εποπτεύεται από Ελληνες που ουσιαστικά δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εταιρεία προπομπό της επερχόμενης Μητρικής Εταιρείας του Αντιχρίστου. 

Και όλα αυτά .... με την υπογραφή ενός εντεταλμένου ψευτοαριστερού προδότη του Αλέξη Τσίπρα, του Αμερικανοραγιά συγκυβερνήτη Πανοκαμμένο και Γιάννη Βαρουφάκη.

Ελπίζω ότι βγάλατε τα συμπεράσματα σας!

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger