Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ BITCOIN ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΑΤΜ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Οι προγραμματισμένοι έλεγχοι κεφαλαίων από την Νεοταξική συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ και τον τέως δοσίλογο Υπουργό Γιάννη Βαρουφάκη θα παραμείνουν ώς έχουν και συνάμα θα υπάρξει και η κατάλληλη ενημέρωση για το ψηφιακό νόμισμα από τα ΜΜΕ.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
14 Ιουλίου 2015


Η νεολαία θα είναι το πρώτο θύμα της προπαγάνδας η οποία ξεκίνησε ήδη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι έλεγχοι κεφαλαίων ξεκίνησαν εντέχνως την περίοδο που αποφασίστηκε να γίνει δημοψήφισμα από την κυβέρνηση ώστε οι ψηφοφόροι να αποφασίσουν με θολωμένη σκέψη την επιλογή που τους δόθηκε στο ψηφοδέλτιο υπέρ του ΝΑΙ (όπως γράψαμε σε άρθρο μας στην Αθέατη γνώση) το οποίο αν και δεν βγήκε τελικά, ήταν αυτό που επιθυμούσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ώστε να αποχωρήσει από την κυβέρνηση αλώβητος. 

Τώρα με το αποτέλεσμα να βγάζει ΟΧΙ στην κάλπη αναγκάζεται να υπογράψει ο ίδιος μια χειρότερη συμφωνία κινδυνεύοντας να καταστραφεί πολιτικά.

Η αυτοκτονία του ήταν σίγουρη και το γνώριζε πολύ καλά και ο ίδιος, όμως ο μόνος δρόμος για να ξεγελάσεις την μάζα των γκοίμ ήταν μια λαικίστικη πολιτική η οποία θα μπορούσε να περάσει ανώδυνα το 3ο Μνημόνιο.

Στόχος της κυβέρνησης εξ αρχής ήταν πάση θυσία να μην κλείσει συμφωνία και να προωθήσει το ψηφιακό νόμισμα και την κάρτα του πολίτη με τον Γιάννη Βαρουφάκη - ο οποίος επεξεργαζόταν το σχέδιο του μέχρι την κατάλληλη στιγμή που θα αποχωρούσε από την θέση του Υπουργού.

Οι υπόλοιποι βουλευτές και Υπουργοί ως επί το πλείστον ήταν είτε θύματα της αντιμνημονιακής πολιτικής του νεόφερτου ψευτοαριστερού πατριώτη Αλέξη Τσίπρα, είτε πολιτικά σκουπίδια που ξέρασε το τελειωμένο ΠΑΣΟΚ. Επίσης οι σκληροπυρινικοί αριστεροί βουλευτές στον Σύριζα και το ακροδεξιό στοιχείο που ονομάζεται Πάνος Καμμένος συντέλεσαν μεν στην επίτευξη μιας συγκυβέρνησης με λαική εντολή από τους γκοίμ, αλλά μέλλει να είναι και αυτοί που θα την διαλύσουν.

Το πρώτο Bitcoin ΑΤΜ έφτασε στην Ελλάδα την στιγμή που ξεκίνησαν οι έλεγχοι κεφαλαίων, και η Αθέατη γνώση το είχε προβλέψει πολλούς μήνες πρίν έρθει στα πράγματα η κυβέρνηση του Σύριζα.

Πρίν δυο ημέρες, το Bitchain , ένα Ισπανικό Bitcoin ATM, NFC ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε στην Ελλάδα το πρώτο Bitcoin ΑΤΜ που ανταλλάσει παραστατικό χρήμα σε ψηφιακό και το αντίθετο, το οποίο βρίσκεται στο The Cube στην Αθήνα. 



Αυτό είναι το δεύτερο κατά σειρά μηχάνημα Bitcoin ATM στην Ελλάδα και θα ακολουθήσουν κι άλλα στο μέλλον.

Το The Cube Athens, είναι ένας πολυχώρος συνεργατικής φιλοξενίας εταιρειών, διοργάνωσης εκδηλώσεων και φιλοξενίας events. Οι χώροι του The Cube βρίσκονται στην οδό Κλεισσόβης 8 στο κέντρο της Αθήνας.

Το επόμενο πρωί απο την εγκατάστασή του πάνω από € 2000 είχαν ήδη ανταλλαγεί μέσω περίπου 25 συναλλαγών. Το Bitcoin ATM »έχει όριο απόσυρσης τα € 1.000, και το μηχάνημα δεν χρεώνει προμήθεια για κάθε συναλλαγή."


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger