Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Βλέποντας ότι μεγάλο ποσοστό λαού απορρίπτει τα καθεστωτικά κόμματα, κατασκεύασαν το κόμμα του κ. Στ. Θεοδωράκη που απαρτίζεται από τροφίμους και εκλεκτούς της οικονομικής ολιγαρχίας της χώρας.


Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
14 Σεπτεμβρίου 2015




Ο ίδιος ο κ. Στ. Θεοδωράκης υπηρέτησε περισσότερα από 17 έτη στην ΕΡΤ. Για να υπηρετήσει κάποιος επί τόσα χρόνια ως πρωτοκλασάτος στην απόλυτα κομματική ΕΡΤ, πρέπει να ασπάστηκε την ελεγχόμενη και υποταγμένη δημοσιογραφία, πρέπει να ξεσκόνισε τα σακκάκια ανθρώπων σαν τον Ρέππα, τον Πολύδωρα, τον Κασσίμη, τον Καψή.

Κατόπιν ο κ. Θεοδωράκης προήχθη και πήγε στο Mega. Επί σειρά ετών σφουγγοκωλάριος του Μπόμπολα και πλέον με τις ευλογίες των ιδιοκτητών του Mega ίδρυσε κόμμα.

Τον τελευταίο χρόνο η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη "Πρωταγωνιστές" αν και πήγαινε πολύ καλά σε θεαματικότητα, σταμάτησε, και πήρε εντολή από το αφεντικό του να τον προωθήσει ιδρύοντας ενα κόμμα μπαλαντέρ που θα βοηθήσει στις επερχόμενες εκλογές το σάπιο σύστημα και θα διατηρήσει την μελλοντική πολυκομματική συγκυβέρνηση.

Οι εβδομαδιαιες εκπομπές του από το Mega παίζονταν πλέον μόνο μια φορά το μήνα. Κατά τη διάρκεια αυτής της αποχής το Mega βοηθούσε τον Θεοδωράκη να κατασκευάσει το κόμμα το οποίο προωθούσε μέσα από τις στημένες δημοσκοπήσεις των εταιρειών του Μπόμπολα και άλλων μεγαλοκαναλαρχών.

Αν ένα κόμμα σαν του κ. Στ. Θεοδωράκη πάρει ψήφους, αυτό σημαίνει ότι ο λαός μας υποτάσσεται απόλυτα στις επιθυμίες της διαπλοκής και άρα είναι άξιος της τύχης του.

Διαβάστε ορισμένες απόψεις από στελέχη του κόμματος αλλά και από τον ίδιο τον Σταύρο Θεοδωράκη:

1) Νίκος Δήμου - Ποτάμι: «Όσο πλησιάζει το Πάσχα και σκέπτομαι πως πάλι θα ξοδέψουμε χρήματα για να φέρουμε το (δήθεν) Άγιο Φως και να το υποδεχθούμε με τιμές αρχηγού κράτους, γίνομαι εμμανής αντικληρικός. Και υποθέτω πως το ίδιο θα γινόταν και ο Ιησούς, που από ότι ξέρουμε, δεν πίστευε σε ειδωλολατρικά σύμβολα –και μάλλον θα μοίραζε τα χρήματα στους φτωχούς».

2) Νίκος Δήμου -  Ποτάμι: «Είναι ένα θέμα που έχουμε ήδη χάσει. Το 95% των κρατών έχει δεχθεί το όνομα «Μακεδονία» κι εμείς συνεχίζουμε να το συζητάμε» Τα Σκόπια μπορούν να ονομαστούν όπως θέλουν, ακόμα και «Μακεδονία».

3) Νίκος Δήμου -  Ποτάμι: «Θα σας πω και ένα μυστικό, έχουμε ήδη την στήριξη ξένων παραγόντων που μας λένε προχωρήστε και εμείς θα χρηματοδοτήσουμε αυτή την προσπάθεια».

4) Ο Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για τη σχέση Κράτους - Εκκλησίας, δήλωσε ότι: σε μια ευρωπαϊκή χώρα, το Κράτος, δεν μπορεί να είναι ταυτόσημο με την Εκκλησία.

Με λίγα λόγια .... Το Ποτάμι έχει ακριβώς τις ίδιες θέσεις με τον Σύριζα, αφού όπως είδατε αποτελείται από στελέχη που είναι ανθέλληνες.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger